WordPress-hallinta Ohje

Käytä oman hallitun WordPress-tilini tiedostoja

On olemassa monia syitä, joiden vuoksi sinun on ehkä käsiteltävä WordPress-tiedostojasi: esimerkiksi mukautetun teeman asentaminen, määritystiedoston muokkaus tai verkkosivustosi varmuuskopiointi. Hallittuun WordPressiin sisältyy tiedostoselain, jonka avulla voit tarkastella, siirtää palvelimeen, ladata tietokoneellesi, siirtää muihin kohteisiin sekä muokata WordPress-tiedostojasi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Asetukset valikosta valikkokuvake sen sivuston kohdalla, jonka tiedostoja haluat käyttää.
  4. Valitse Työkalut-kohdassa Tiedostoselain-kohdan vierestä Avaa.

Täällä voit käyttää ja hallita tiedostojasi.