GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä omia fonttejani

GoDaddy Studio PRO -asiakkaat voivat ladata omia fonttejaan mobiilisovellukseen ja käyttää niitä projekteissaan.

Huomautus: Fonttien lataus on mahdollista vain GoDaddy Studio PRO -asiakkaille mobiilisovelluksessa.

Ennen kuin aloitat:

• Fontin täytyy olla tallennettu laitteellesi tai Google Driveen, OneDriveen, Dropboxiin tai iCloud Driveen (vain iOS).
  • Jos käytät pilvipohjaista tallennussovellusta, sen täytyy olla asennettuna laitteellesi.

Kun olet valmis, noudata laitteen ohjeita:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten mikä tahansa projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta fonttivyön vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Napauta Mukautettu -välilehteä.
  7. Napauta Lisää fontteja .
  8. Napauta oikeasta alakulmasta Selaa .
  9. Napauta sovellusta, johon fontti on tallennettu. Jos sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen, noudata kyseisen sovelluksen ohjeita.
  10. Etsi fontin .tff -zip -tiedosto tai yksittäinen .tff- tai .otf -tiedosto ja lataa se napauttamalla.
  11. Odota vahvistusviestiä. Sovelluksessa saattaa kestää muutaman sekunnin fontin lataus.
  12. Napauta vahvistusviestissä OK .

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.

Lataa omat fontit

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten mikä tahansa projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Napauta Mukautettu -välilehteä.
  7. Napauta Lisää fontteja .
  8. Napauta sovellusta, johon fontti on tallennettu. Jos sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen, noudata kyseisen sovelluksen ohjeita.
  9. Etsi fontin .tff- tai .otf -tiedosto ja lataa se napauttamalla.
  10. Odota vahvistusviestiä. Sovelluksessa saattaa kestää muutaman sekunnin fontin lataus.

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.

Lataa omat fontit

Omia fontteja ei ole tällä hetkellä mahdollista ladata verkkosovellukseen.