GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä omia fonttejani

GoDaddy Studio PRO -asiakkaat voivat ladata omia fonttejaan mobiilisovellukseen ja käyttää niitä projekteissaan.

Huomautus: Fonttien lataus on mahdollista vain GoDaddy Studio PRO -asiakkaille.

Ennen kuin aloitat:

• Fontin täytyy olla tallennettu laitteellesi tai Google Driveen, OneDriveen, Dropboxiin tai iCloud Driveen (vain iOS).
  • Jos käytät pilvipohjaista tallennussovellusta, sen täytyy olla asennettuna laitteellesi.

Kun olet valmis, noudata laitteen ohjeita:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten mikä tahansa projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta fonttivyön vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Napauta Mukautettu -välilehteä.
  7. Napauta Lisää fontteja .
  8. Napauta oikeasta alakulmasta Selaa .
  9. Napauta sovellusta, johon fontti on tallennettu. Jos sinun on kirjauduttava sisään sovellukseen, noudata kyseisen sovelluksen ohjeita.
  10. Etsi fontin .tff -zip -tiedosto tai yksittäinen .tff- tai .otf -tiedosto ja lataa se napauttamalla.
  11. Odota vahvistusviestiä. Sovelluksessa saattaa kestää muutaman sekunnin fontin lataus.
  12. Napauta vahvistusviestissä OK .

Uusi fontti näkyy ladattujen fonttien luettelossa ja on käytettävissä fonttien vyössä.

Lataa omat fontit