Käytä POP-asetuksia omien sähköpostiosoitteiden lisäämiseen sähköpostiohjelmaan

Useimmissa sähköpostiohjelmissa voit lisätä sähköpostiosoitteesi käyttäen POP (Post Office Protocol) -protokollaa. POP-asetuksilla on rajoituksia, ja niihin voi liittyä ongelmia, kun sähköpostiasi käytetään useista laitteista. Lue lisää IMAPin ja POPin eroista ja tarkista, millaisia tiliasetuksia käytät.

1. Avaa sähköpostin asennuskeskus. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan Työtilan tilille. (Tutustu tarkemmin sähköpostin asetuskeskukseen.)
  2. Etsi POP-asetukset osiosta Sähköpostipalvelimen asetukset. Pidä tiedot näkyvillä, koska tarvitset asetuksia Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP) sähköpostiohjelman asentamiseen.
    Etsi POP- ja SMTP-asetukset osiosta Sähköpostipalvelimen asetukset
  3. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  4. Kun pääset IMAP-/POP-asetussivulle, syötä tiedot kohtiin Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).

Palvelin SSL-portti (salattu) Tavallinen portti
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 465 80, 3535, 25
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Jos näin on, anna työtilan sähköpostiosoite ja salasana asetusalueella.
  6. Kun sähköpostiosoitteesi on sähköpostiohjelmassasi, lähetä itsellesi testisähköposti työtilan verkkosähköpostista ja vastaa siihen.