Käytä POP-asetuksia Workspace Email-sähköpostin lisäämiseksi sähköpostiohjelmaan

Useimmissa sähköpostiohjelmissa voit lisätä sähköpostiosoitteesi käyttäen POP (Post Office Protocol) -protokollaa. POP-asetuksilla on rajoituksia, ja niihin voi liittyä ongelmia, kun sähköpostiasi käytetään useista laitteista. Lue lisää IMAPin ja POPin eroista ja tarkista, millaisia tiliasetuksia käytät.

1. Kirjaudu sisään sähköpostin määrityskeskukseen Workspace Email-osoitteellasi ja -salasanallasi. (Tutustu tarkemmin sähköpostin asetuskeskukseen.)
  2. Näet Sähköpostipalvelimen asetukset -kohdassa asetukset Saapuvan postin palvelin (POP3) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).
    POP- ja SMTP-asetukset Sähköpostipalvelimen asetukset -osiossa
  3. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  4. Kun pääset IMAP-/POP-asetussivulle, syötä tiedot kohtiin Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).

Palvelin SSL-portti (salattu) Tavallinen portti
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 465 80, 3535, 25
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Anna tässä tapauksessa Workspace Email-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  6. Kun sähköpostiosoitteesi on sähköpostiohjelmassasi, lähetä itsellesi testisähköposti verkkosähköpostistasija vastaa siihen.