Käytä POP-asetuksia Workspace Email-sähköpostin lisäämiseksi asiakasohjelmaan

Useimmissa sähköpostiohjelmissa voit lisätä sähköpostiosoitteesi käyttäen POP (Post Office Protocol) -protokollaa. POP-asetuksilla on rajoituksia, ja niihin voi liittyä ongelmia, kun sähköpostiasi käytetään useista laitteista. Lue lisää IMAP- ja POP-protokollien eroista ja tarkista, minkä tyyppisiä tiliasetuksia käytät.

1. Kirjaudu sisään sähköpostin määrityskeskukseen Workspace Email-osoitteellasi ja -salasanallasi.
  2. Näet Sähköpostipalvelimen asetukset -kohdassa asetukset Saapuvan postin palvelin (POP3) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).
    POP- ja SMTP-asetukset Sähköpostipalvelimen asetukset -osiossa
  3. Avaa käyttämäsi sähköpostiohjelma ja luo uusi tili.
  4. Kun pääset IMAP-/POP-asetussivulle, syötä tiedot kohtiin Saapuvan postin palvelin (POP) ja Lähtevän postin palvelin (SMTP).

PalvelinSSL-portti (salattu)
    pop.secureserver.net995
    smtpout.secureserver.net465
  5. Sähköpostiohjelmasi saattaa edellyttää salasanatodennusta lähtevän postin palvelinta varten. Anna tässä tapauksessa Workspace Email-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  6. Kun sähköpostiosoitteesi on asiakasohjelmassasi, lähetä itsellesi testisähköpostiviesti verkkosähköpostistasi ja vastaa siihen.