GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä sähköpostimarkkinoinnin Campaign Tweaks -lisäosaa

Campaign Tweaks -lisäosa voi tarjota sinulle enemmän joustavuutta sähköpostimarkkinointikampanjasi suunnittelussa, mikä johtaa ammattimaisempaan kokemukseen. Voit esimerkiksi lisätä tilauksen peruutuslinkin, lisätä enemmän sisältöä alatunnisteeseen, muuttaa esimerkiksi "näkymä verkossa" -linkkisi sijaintia.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Kampanjat- sivun yläosasta Lisäosat ja valitse sitten Lisää lisää .
    Napsauta Lisää lisää
  3. Kirjoita Hakukonelaajennus- ruutuun Kampanjan parannukset .
  4. Valitse hakutuloksissa Kampanjan parannukset ja napsauta sitten Päällä .
    Ota Kampanjan säätö käyttöön
  5. Napsauta hammaspyöräpainikettaNapsauta Tilaajat .
  6. Aloita kampanjasi muokkaaminen.
    Määritä Campaign Tweaks -toiminto
  7. Napsauta Tallenna muutokset .

Huomautus: Voit palata Campaign Tweaks -lisäosaan milloin tahansa valitsemalla Tweaks- vaihtoehdon Lisäosat- valikosta.