GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä suosikkifonttejani nopeammin

Voit ladata suosikkifonttisi ja järjestellä ne niin, että ne on helppo löytää ja käyttää.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten projekti.
  3. Valitse tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta fonttivyön vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Napauta Ladatut -välilehteä.
  7. Napauta Muokkaa .
  8. Voit muuttaa fontin sijaintia luettelossa napauttamalla jaFontin valinta oikealla puolella olevan valintakuvakkeen ja vedä se sitten uuteen paikkaan. Voit myös siirtää fontin luettelon yläosaan napauttamalla sen oikealla puolella olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta.
  9. Napauta Valmis .

Järjestys, jossa fontit näkyvät fonttikirjastossasi, päivittyy kaikkiin iOS -sovelluksen GoDaddy Studio -projekteihin.

Järjestä suosikkifonttiesi uudelleen