No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä Webmailin pikanäppäimiä

Workspace Webmail -palvelussa on useita pikanäppäimiä, jotka helpottavat jokapäiväisiä tehtäviä, kuten sähköpostin lähettämistä, vastaamista ja sähköpostin kirjoittamista.

Pikavalintojen käyttäminen

1. Avaa verkkopohjainen sähköposti.
  2. Vie hiiri Asetukset -valikon päälle ja valitse sitten Näyttöasetukset .
  3. Napsauta Muu -välilehteä.
  4. Pikanäppäimet ovat oletusarvoisesti käytössä. Poista pikavalinnat käytöstä poistamalla valinta kohdasta Ota pikavalinnat käyttöön . Ota pikakuvakkeet uudelleen käyttöön valitsemalla ruutu.
  5. Napsauta OK.

Tässä on luettelo pikanäppäimistä ja niiden toiminnasta:

Toiminto Pikavalintanäppäimet Kuvaus
Avaa uusi viesti Enter Avaa valitun viestin
Lähetä CTRL (PC) tai CMD (Mac) + Enter Lähettää viestin säveltäjältä
Palaa viestiluetteloon l Päivittää sivun ja palaa edelliseen viestiluetteloon
Vastaa r Vastaa viestin lähettäjälle
Vastaa kaikille a Vastaukset kaikille viestin vastaanottajille
Välitä f Välittää viestin edelleen
Luo c Avaa uuden viestin Luo -ikkunassa
Merkitse luetuksi Vaihto + r Merkitsee viestisi luetuksi
Merkitse lukemattomaksi Vaihto + u Merkitsee viestisi lukemattomaksi
Lippu g Ilmoittaa ilmoituksen
Selkeä lippu Vaihto + g Tyhjentää liput
Etsi s Avaa hakusivun
Tulosta s Tulostaa valitut viestit
Tallenna luonnoksena CTRL (PC) tai CMD (Mac) + s Tallenna viestin luonnoskansioon säveltäjässä
Tallenna mallipohjana CTRL (PC) tai CMD (Mac) + vaihto + m Tallentaa viestin Mallipohjat -kansioon
Valitse seuraava sähköposti Alanuoli tai j Valitsee seuraavan sähköpostiviestin luettelosta
Valitse edellinen sähköposti Ylänuoli tai k Valitsee edellisen sähköpostiviestin viestiluettelosta
Poista sähköposti Poista tai askelpalautin Poistaa valitut sähköpostit
Valitse Kaikki CTRL (PC) tai CMD (Mac) + a Valitsee kaikki sähköpostit nykyisessä viestiluettelossa
Poista sähköpostin valinta Esc Poistaa kaikkien valittujen sähköpostiviestien luettelon nykyisestä viestiluettelosta
Laajenna/Kutista Tilde (vaihto + `/~) Laajentaa tai kutistaa esikatseluruudun