WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä WordPress -hallinnan tilini tiedostoja

WordPress-tiedostojen käyttö voi olla tarpeen monista eri syistä, kuten mukautetun teeman asentaminen, määritystiedoston muokkaaminen tai verkkosivustosi varmuuskopiointi. WordPress -hallinta sisältää tiedostoselaimen, jonka avulla voit tarkastella, ladata, ladata, siirtää ja muokata WordPress -tiedostojasi ilman FTP: tä. Työkalu sisältää myös useita lisäominaisuuksia.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse sen verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse sivun yläosaa lähellä olevasta välilehtien rivistä Työkalut .
  4. Valitse Tiedosselain -ruudussa Avaa .