WordPress-hallinta Ohje

Käytä oman hallitun WordPress-tilini tiedostoja

On olemassa monia syitä, joiden vuoksi haluat ehkä käyttää WordPress-tiedostojasi, kuten mukautetun teeman asentaminen, määritystiedoston muokkaus tai verkkosivustosi varmuuskopiointi. Hallittuun WordPressiin sisältyy tiedostoselain, jonka avulla voit tarkastella, siirtää palvelimeen, ladata tietokoneellesi, siirtää muihin kohteisiin sekä muokata WordPress-tiedostojasi käyttämättä FTP:tä. Työkalu sisältää myös monia muita edistyneempiä toimintoja.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse WordPress-hallinta-osiossa Hallitse sen verkkohotellitilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  3. Valitse sivun yläosassa näkyvistä välilehdistä Työkalut.
  4. Valitse Tiedostoselain-ruudussa Avaa.