VPS ja omat palvelimet Ohje

Käytänkö Oma palvelin -käyttöliittymää vai Hosting Control Panel:tä (verkkohotellin ohjauskeskusta)?

Meillä on kaksi eri käyttöliittymää palvelimiemme hallintaan:

• Oma palvelin on nykyinen hallintakäyttöliittymämme
  • Hosting Control Panel on vanha järjestelmämme
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Katso seuraavasta taulukosta palvelimen nimen alla olevasta tuotekuvauksesta, mitä käyttöliittymää palvelimesi käyttää.
    Tunnus Käyttöliittymä
    [Taso] Hallittu VPS [Käyttöjärjestelmä] Oma palvelin
    Yksityinen virtuaalipalvelin Oma palvelin
    [X]Gt:n oma palvelin Oma palvelin
    Yksityinen virtuaaliverkkohotelli [Käyttöjärjestelmä] Hosting Control Panel
    [Taso] Oma verkkohotelli [Käyttöjärjestelmä] Hosting Control Panel
    Oma palvelin (kuukausittain) Hosting Control Panel

Esimerkkejä [Tasoista] ovat:

• Diili
  • Säästö
  • Luksus
  • Premium

[Käyttöjärjestelmä] on jompikumpi seuraavista:

• Linux
  • Ikkunat