Käyttäjien hallinta WordPressissä

WordPress® liittää jokaisen julkaisun käyttäjään. WordPressin Käyttäjät-valikon avulla voit lisätä, muuttaa tai poistaa sivustosi käyttäjiä. Voit myös hallita ylläpitäjäprofiiliasi Käyttäjät-valikon Oma profiili -näytössä.

Käyttäjät-valikko sisältää seuraavat toiminnot:

• Kaikki käyttäjät – muuta tai poista sivustosi käyttäjiä.
  • Lisää uusi – muokkaa sivustosi käyttäjiä.
  • Oma profiili – Hallitse yhteystietojasi ja määritä väriteemasi ja nimiasetuksesi.
  1. Kirjaudu WordPress-koontinäyttöösi.
  2. Napsauta päävalikossa Käyttäjät.
  3. Napsauta muokattavan profiilin käyttäjänimeä.
  4. Muokkaa tämän käyttäjän henkilökohtaisia asetuksia ja napsauta sitten Päivitä profiili. Saat lisätietoja käyttäjistä WordPress.org-sivustosta.