GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Keskittämisteksti

Voit keskittää tekstin tekstimoduulin painikkeella. Tämä sopii parhaiten, jos haluat keskittää pienen määrän tekstiä satunnaiseksi muotoiluvalinnaksi. Jos haluat, että tekstisi on keskitetty koko ajan, tee muutos tekstityyppiin tyylieditorissa .

1. Valitse GoDaddy Email Marketing -tilissäsi Kampanjat .
  2. Valitse Luo uusi kampanja napsauttamalla Luo tai napsauta Muokkaa minkä tahansa olemassa olevan kampanjan kohdalla.
  3. Lisää moduuli, jossa on tekstilohko , tai napsauta mitä tahansa olemassa olevaa tekstilohkoa.
  4. Korosta teksti, jonka haluat keskittää.
  5. NapsautaKeskitä tekstipainike ( Keskiteksti ), tekstimoduulin alaosassa.
    Korosta teksti ja napsauta keskittämistekstiä -painiketta
  6. Näet - > ja <- tekstin molemmilla puolilla. Tämä tarkoittaa, että teksti näkyy keskitettynä esikatselun yhteydessä.
  7. Napsauta Esikatsele tekstimoduulin yläosassa.
  8. Napsauta Tallenna sivun ylä- tai alaosassa.