Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kierrätä Windows -verkkohotellin sovellusvarasto

Windows -verkkohotellisovellus kierrätetään oletusarvoisesti 29 tunnin välein muistivuotojen, sovellusten kaatumisten ja muiden ongelmien estämiseksi. Näin voit kierrättää sovellusvaraston manuaalisesti - esimerkiksi heti sen jälkeen, kun olet muuttanut PHP -asetuksia.

Huomautus: Sovellusvaraston manuaalinen kierrättäminen voi vaikuttaa kielteisesti katsojien kokemuksiin, joten noudata näitä ohjeita varoen.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse Verkkosivustolle Dedicated IIS Application Pool .

Huomautus: Jos et näe yhtään kuvaketta, valitse sivun keskeltä Näytä lisää ja valitse sitten Verkkosivustolle Dedicated IIS Application Pool .

5. Valitse Kierrätä .