Kirjaudu Office onlineen tai Outlook.comiin

Nopein tapa käyttää sähköpostitiliäsi on kirjautua sisään ja käyttää Microsoft 365:tä tai Outlookia verkossa.

1. Siirry Outlookin verkkoversion tai Microsoft 365:n kirjautumissivulle.
  2. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi. Palvelun GoDaddy käyttäjätunnus ja salasana eivät toimi tässä.
  3. Valitse Kirjaudu sisään. Suosittelemme tallentamaan näiden kirjautumissivujen kirjanmerkit, jotta voit käyttää niitä helposti selaimellasi.

Voit myös luoda mukautetun sähköpostin kirjautumissivun, joka käyttää sähköpostisi verkkotunnusta suoraan sisäänkirjautumiseen. Jos verkkotunnuksesi on esimerkiksi coolexample.com, mukautettu sähköpostin kirjautumissivustosi olisi email.coolexample.com.

Luo mukautettu sähköpostin kirjautumissivusi korvaamalla coolexample.com omalla verkkotunnuksellasi. Jos verkkotunnuksesi olisi amysbarkandwines.net, kirjautuisit sähköpostiisi kirjoittamalla selaimeesi email.amysbarkandwines.net (ja antamalla Microsoft 365 -kirjautumistietosi).