4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään 4. sukupolven palvelimelleni Pleskillä

Voit kirjautua suoraan Pleskiin käyttämällä neljännen sukupolven VPS -palvelimen tai oman palvelimen käyttäjänimeä ja salasanaa. Tämä on turvallinen tapa antaa muille pääsy palvelimelle antamatta heille GoDaddy tilin salasanan. Sinun ei tarvitse olla järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia, jotta voit kirjautua sisään tällä tavalla.

1. Avaa verkkoselaimellasi seuraava URL-osoite: https://[palvelimesi IP-osoite]:8443.
  2. Anna käyttäjänimeksi admin.
  3. Anna verkkohotellitilisi salasana ja valitse sitten Log in.