Kirjaudu sisään GoDaddy StudioON

Kirjaudu sisään GoDaddy Studioon ja luo huomiota herättävää visuaalista sisältöä mille tahansa alustalle – aiempi graafisen suunnittelun kokemus ei ole tarpeen!

Vaaditaan: Jos olet Over-asiakas eikä sinulla vielä ole GoDaddy Studio -tiliä, aktivoi ensin GoDaddy Studio -tilisi.

1. Siirry laitteesi sovelluskauppaan (iOS tai Android).
  2. Etsi GoDaddy Studio ja lataa sovellus.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Voit nyt luoda projektin tai muokata olemassa olevaa GoDaddy Studio -projektia.

Liittyviä tietoja