Kirjaudu sisään GoDaddy StudioON

Kirjaudu sisään GoDaddy Studioon ja luo huomiota herättävää visuaalista sisältöä mille tahansa alustalle – aiempi graafisen suunnittelun kokemus ei ole tarpeen!

Vaaditaan: Jos olet Over-asiakas eikä sinulla vielä ole GoDaddy Studio -tiliä, aktivoi ensin GoDaddy Studio -tilisi.

1. Siirry laitteesi sovelluskauppaan (iOS tai Android).
  2. Etsi GoDaddy Studio ja lataa sovellus.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Voit nyt luoda projektin tai muokata olemassa olevaa GoDaddy Studio -projektia.
  1. Siirry GoDaddy Studioon.
  2. Kirjaudu sisään näytön oikealla puolella käyttäen GoDaddy-tunnistetietojasi.

Huomautus: Jos käytät GoDaddy Studio -verkkosivustoa selaimen kautta mobiililaitteellasi, sinua pyydetään lataamaan sovellus tai kirjautumaan sisään siihen.

Liittyviä tietoja