Kirjaudu sisään GoDaddy StudioON

GoDaddy StudioN tarjoama sisällön luontityökalu mahdollistaa huomiota herättävän visuaalisen sisällön luomisen mille tahansa alustalle ilman graafisen suunnittelun taitoja.

Sisään voi kirjautua kahdella tavalla:

• Website Builder- ja Digitaalisen markkinoinnin paketti -tuotteissa.
  • GoDaddy Studio -mobiilisovelluksella (Android tai iOS).

Website Builder- ja Digitaalisen markkinoinnin paketti -tuotteissa

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder tai Verkkomarkkinointi ja valitse Hallitse haluamasi sivuston kohdalla.
  3. Siirry kohtaan Markkinointi > Sisällön luonti.
  4. Aloita luominen tai aloita Uusi projekti Suunnittelueditorilla tai avaa Omat projektit.

Mobiilisovelluksen kautta

1. Siirry laitteesi sovelluskauppaan (iOS tai Android).
  2. Etsi GoDaddy Studio ja lataa sovellus.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Aloita luominen tai aloita Uusi projekti Suunnittelueditorilla tai avaa Omat projektit.