Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään GoDaddy -tililleni suojausavaimella

Kun olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen (2SV) kanssa käytettävän laitteistosuojausavaimen, voit kirjautua tilillesi tällä avaimella.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi. Kehotamme sinua yhdistämään suojausavaimesi.
  2. Liitä suojausavain laitteeseesi ja paina sen painiketta. Vahvistamme avaimesi ja kirjaamme sinut tilillesi.

Entä jos määritän laitteistosuojausavaimen ... mutta minulla ei ole sitä mukana?

Jos näin on, ei hätää! Käytämme sen sijaan varmuuskopiotapaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi. Kun sinua kehotetaan yhdistämään suojausavain, valitse En voi käyttää suojausavainta .
  2. Valitse todennussovelluksesi luettelosta.
  3. Syötä Vahvistuskoodi- kenttään sovelluksesi kuusinumeroinen koodi ja napsauta Vahvista . Vahvistamme koodin ja kirjaamme sinut tiliisi.