Kirjaudu sisään omaan sähköpostin ja Officen koontinäyttöön

Siirry suoraan sähköpostitilisi valintoihin ja asetuksiin kirjautumalla sisään sähköpostin ja Officen hallintapaneeliisi.. Sähköpostin ja Officen hallintapaneeli on se paikka, jossa voit muuttaa salasanasi, luoda aliaksia, määrittää sähköpostin eri laitteille ja tehdä paljon muuta.

Tilin omistaja

Tämä koskee sinua, jos sinulla on GoDaddy-tili tai pääsy tiliin edustuskäyttöoikeuden kautta.

1. Avaa sähköpostin ja Officen koontinäyttö.
  2. Anna palvelun GoDaddy käyttäjätunnus (tai asiakasnro) ja salasana.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.

Palvelun GoDaddy tilinomistajana voit käyttää sähköpostin ja Officen koontinäyttöä myös sivulta Omat tuotteet , kun olet kirjautunut sisään.

Käyttäjä

Tämä koskee sinua, jos sinulla on sähköpostitili mutta ei pääsyä GoDaddy-tiliin.

1. Avaa sähköpostin ja Officen koontinäyttö.
  2. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.

Jos olet jo suorittanut todennuksen sähköpostitilisi kohdalla, sinulla on siihen sama näkymä kuin käyttäjälläkin. Jos haluat siirtyä käyttäjän näkymästä tilin omistajan näkymään, seuraa hallintapaneelin alaosan linkkiä.