Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään phpMyAdmin -sovellukseen Plesk -verkkohotellissa

phpMyAdmin antaa sinun hallita MySQL -tietokantoja. Voit muuttaa tietokannan arvoja, suorittaa kyselyjä ja luoda, tarkastella ja muokata tietokantarakennettasi.

Huomautus: Ennen tietokannan muokkaamista sinun tulee aina tehdä varmuuskopio tietokannastasi .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta Tietokannat .
  6. Napsauta tietokantaa, jota haluat käyttää.
  7. Napsauta Työkalut -osiossa kohtaa Webadmin .

Huomautus: WordPress®- ja Joomla® -kaltaiset ohjelmat tarjoavat oman käyttöliittymän useimpien tietokannan ominaisuuksien muokkaamiseen. Jos käytät jotakin näistä ohjelmista, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää phpMyAdminia tietokannan hallintaan, ellei sitä ole erikseen opastettu.

Lisätietoja phpMyAdminin kanssa työskentelystä kirjautumisen jälkeen on osoitteessa phpmyadmin.net .