Kirjaudu sisään phpMyAdminiin

Näin voit kirjautua sisään phpMyAdminiin ja hallita MySQL -tietokantojasi. Voit muuttaa tietokannan arvoja, suorittaa kyselyjä ja luoda, tarkastella tai muokata tietokannan rakennetta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Verkkohotelli -kohdan vierestä Hallitse kaikkia .
  3. Valitse verkkosivustolta, jonka haluat avata phpMyAdmin, Asetuksetvalikkokuvake valikossa.
    valitse asetukset valikosta
  4. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa phpMyAdmin .
    valitse phpMyadmin
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse verkkosivustolta, jonka haluat avata phpMyAdmin, Asetuksetvalikkokuvake valikossa.
    valitse asetukset
  4. Valitse Tuotantosivusto-kohdassa Näytä enemmän.
    valitse näytä enemmän
  5. Valitse Tietokannan tiedot -kohdan vierestä Avaa phpMyAdmin .
    valitse avoin phpMyAdmin
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Verkkohotelli -kohdan vierestä Hallitse kaikkia .
  3. Valitse verkkosivustolta, jonka haluat avata phpMyAdmin, Asetuksetvalikkokuvake valikossa.
    valitse asetukset valikosta
  4. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Tietokannat .
    valitse tietokantoja
  5. Valitse hallinnoitavan sivuston kohdalla phpMyAdmin .
    valitse phpMyAdmin