Kirjaudu sisään phpMyAdminiin Linux -verkkohotellitililläni

Näin voit kirjautua sisään phpMyAdminiin MySQL -tietokantojesi hallitsemiseksi. Voit muuttaa tietokannan arvoja, suorittaa kyselyjä ja luoda, tarkastella tai muokata tietokantarakennettasi. Varmista, että varmuuskopioit tietokantasi ennen sen muokkaamista.

Huomautus: WordPressin ja Joomlan kaltaiset ohjelmat tarjoavat oman käyttöliittymän useimpien tietokannan ominaisuuksien muokkaamiseen. Jos käytät jotakin näistä ohjelmista, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää phpMyAdminia tietokannan hallintaan, ellei sitä ole erikseen opastettu.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa phpMyAdmin .
    valitse phpmyadmin

Tilisi phpMyAdmin -aloitussivu tulee näkyviin.
    phpmyadmin -aloitussivu