No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään phpMyAdminiin Linux -verkkohotellitililläni

Näin voit kirjautua sisään phpMyAdminiin MySQL -tietokantojesi hallitsemiseksi. Voit muuttaa tietokannan arvoja, suorittaa kyselyjä ja luoda, tarkastella tai muokata tietokantarakennettasi. Varmista, että varmuuskopioit tietokantasi ennen sen muokkaamista.

Huomautus: WordPressin ja Joomlan kaltaiset ohjelmat tarjoavat oman käyttöliittymän useimpien tietokannan ominaisuuksien muokkaamiseen. Jos käytät jotakin näistä ohjelmista, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää phpMyAdminia tietokannan hallintaan, ellei sitä ole erikseen opastettu.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa phpMyAdmin .
    valitse phpmyadmin

Tilisi phpMyAdmin -aloitussivu tulee näkyviin.
    phpmyadmin -aloitussivu