Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kirjaudu sisään phpMyAdminiin Windows -verkkohotellissa

Voit suorittaa tietokannan hallintatehtäviä, kuten arvojen muuttamista tai kyselyjen suorittamista, käyttämällä phpMyAdminia. Näin pääset sinne Windows -verkkohotellitililläsi.

Huomautus: WordPress®- ja Joomla® -kaltaiset ohjelmat tarjoavat oman käyttöliittymän tietokantojen käsittelyyn. Jos käytät jotakin näistä ohjelmista, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää phpMyAdminia tietokannan hallintaan, ellei sitä ole erikseen kehotettu tekemään. Tee aina varmuuskopio tietokannastasi, ennen kuin muokkaat sitä.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat hallita.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse Plesk -aloitussivun vasemmanpuoleisesta valikosta Tietokannat .
  5. Valitse verkkotunnukselle, jota haluat hallita, phpMyAdmin .

Lisätietoja

• Lisätietoja phpMyAdminin kanssa työskentelystä on osoitteessa phpmyadmin.net .