Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kirjaudu sisään Poynt -tililleni

Kirjaudu sisään Poynt -tiliisi käyttääksesi Poynt -koontinäyttöä ja tilitietoja. Tällä hetkellä Poynt -koontinäyttöä ei voida käyttää suoraan GoDaddyn kautta.

Huomautus: Poynt ja GoDaddy ovat yhdistäneet voimansa ! Tämä tarkoittaa sitä, että Poynt-asiakkaiden on ryhdyttävä kertakäyttöiseen toimintoon GoDaddy-tilin yhdistämiseksi. Kun tilit on yhdistetty, kirjaudut sisään Poynttiin ja GoDaddyyn samoilla tunnistetiedoilla.

1. Valitse Poynt -kotisivulta Kirjaudu sisään .
  2. Anna Poynt -tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään .
  3. Jos et ole vielä yhdistänyt GoDaddy-tiliä Poynt-tiliisi, sinua pyydetään suorittamaan jokin seuraavista kertaluonteisista toimenpiteistä:
    • Olemassa olevan GoDaddy -tilin linkittäminen : Jos olet jo GoDaddy -asiakas, valitse Yhdistä tili . Anna GoDaddyn käyttäjänimi tai asiakasnumero ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään . (Jos et muista GoDaddy -tietojasi, täältä löydät ohjeet käyttäjänimen noutamiseen ja salasanan vaihtamiseen .)
    • Luo uusi GoDaddy -tili : Jos sinulla ei vielä ole GoDaddy -tiliä, valitse Luo uusi tili . Anna käyttäjätunnus ja salasana ja hyväksy sitten GoDaddyn käyttöehdot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja yhdistä uusi tilisi.
    • Hyväksy GoDaddyn käyttöehdot : Jos sinua ei pyydetä linkittämään tai luomaan GoDaddy -tiliä, voit hyväksyä GoDaddyn käyttöehdot. Tämä luo sinulle automaattisesti GoDaddy -tilin käyttämällä Poynt -kirjautumistunnuksiasi.
  4. Kun olet linkittänyt tai luonut GoDaddy -tilin, kirjaudut sekä Poynt -koontinäyttöön että GoDaddy -tiliisi samoilla GoDaddy -tunnistetiedoilla.