No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään sähköpostin lisäsuojaukseen

Kirjaudu sisään Advanced Email Security -palveluun (yhteistyö Proofpointin kanssa) ja hallitse tiliäsi, mukaan lukien salaussuodattimesi ja karanteenissa olevat viestit.

1. Avaa Advanced Email Security .
  2. Valitse Microsoft 365 Tili ja kirjaudu tilillesi.
    Valitse Microsoft 365 -painike

Huomautus: Sähköpostin lisäsuojauksen salasana voi olla eri kuin Microsoft 365 -salasanasi. Jos et voi kirjautua sisään, vaihda salasanasi .