No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin

Tapaa uusi verkkopostisi, Outlookin verkkoversio! Voit odottaa seuraavaa, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.

1. Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin osoitteessa email.godaddy.com . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi (sama todennus kuin Workspace Email). Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit käyttää sitä helposti.
    Kirjaudu sisään
  2. Anna palautussähköpostiosoite, jos et ole jo tehnyt niin, ja valitse sitten Tallenna & Jatka . Voit vaihtaa palautussähköpostisi milloin vain.
    Anna palautussähköpostiosoite
  3. Noudata kehotteita selvittääksesi, mitä voit tehdä Microsoft 365: llä ja Outlookilla.
    Hanki työsi valmiiksi Office 365: n avulla
  4. Kun näet sovelluksesi, avaa Outlook . Siirryt uuteen Saapuneet -kansioon.
    Kirjaudu sisään
  5. Valitse Uusi viesti, jos haluat lähettää ensimmäisen sähköpostisi Outlookin verkkoversiossa!
    Sähköpostiluonnos Outlookissa