Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin

Tapaa uusi verkkopostisi, Outlookin verkkoversio! Voit odottaa seuraavaa, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.

1. Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin osoitteessa email.godaddy.com . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi (sama todennus kuin Workspace Email). Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit käyttää sitä helposti.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  2. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

3. Anna palautussähköpostiosoite, jos et ole jo tehnyt niin, ja valitse sitten Tallenna & Jatka . Voit vaihtaa palautussähköpostisi milloin vain.
    Anna palautussähköpostiosoite
  4. Noudata kehotteita selvittääksesi, mitä voit tehdä Microsoft 365: llä ja Outlookilla.
    Hanki työsi valmiiksi Office 365: n avulla
  5. Kun näet sovelluksesi, avaa Outlook . Siirryt uuteen Saapuneet -kansioon.
    Kirjaudu sisään
  6. Valitse Uusi viesti, jos haluat lähettää ensimmäisen sähköpostisi Outlookin verkkoversiossa!
    Sähköpostiluonnos Outlookissa