Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin

Tapaa uusi verkkopostisi, Outlookin verkkoversio! Voit odottaa seuraavaa, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.

1. Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin osoitteessa email.godaddy.com . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi (sama todennus kuin Workspace Email). Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin, jotta voit käyttää sitä helposti.
    • Jos verkkoselaimesi täyttää käyttäjänimesi ja salasanasi automaattisesti, varmista, että se käyttää Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi, ei GoDaddy-tilisi tunnistetietoja.
      Microsoft 365 -verkkosähköpostin kirjautumissivu

Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

2. Anna palautussähköposti, jos et ole jo tehnyt niin, ja valitse sitten Tallenna & Jatka . Voit vaihtaa palautussähköpostisi milloin vain.
    suojata tilisi lisää palautussähköposti
  3. Haluatko pysyä kirjautuneena tähän laitteeseen? Valitse Kyllä tai Ei .
    pysy kirjautuneena verkkosähköpostikehotteeseen
  4. Noudata kehotteita selvittääksesi, mitä voit tehdä Microsoft 365: llä ja Outlookilla.
    Tervetuloa Microsoft 365 -diaesitykseen
  5. Avaa Outlook valitsemalla kuvake vasemmasta reunasta. Tämä siirtää sinut uuteen Saapuneet -kansioon.
    avaa postilaatikkosi valitsemalla outlook -kuvake
  6. Valitse Uusi sähköposti , jos haluat lähettää ensimmäisen sähköpostisi Outlookin verkkoversiossa!
    New mail (Uusi posti) -painike sähköpostin lähettämistä varten