Kirjaudu sisään verkkosähköpostiin

Vaihe 3 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Jos kirjauduit verkkosähköpostiin lisätäksesi palautussähköpostiosoitteen, siirry vaiheeseen 5.

Verkkosähköposti on nopea tapa sähköpostin käyttämiseen mistä tahansa selaimesta. Se on myös kätevä tapa varmistaa, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat käyttövalmiita.

1. Siirry verkkosähköposti-tilille. (Suosittelemme tallentamaan tämän kirjautumissivun kirjanmerkin.)
  2. Anna työtilan sähköpostin osoitteesi ja salasanasi. (GoDaddy-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi eivät toimi tässä.)
    Napsauta Kirjaudu sisään
  3. Avaa verkkosähköposti ja tarkastele sähköpostilaatikkoasi napsauttamalla Kirjaudu sisään.

Kun voit käyttää verkkosähköpostia, voimme lisätä sähköpostin työpöydällesi, matkapuhelimeen tai molempiin.