Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Kirjautuminen sisään cPanelin jaettuun verkkohotellipalveluun

Kun kirjaudut sisään cPaneliin, pystyt muun muassa hallinnoimaan verkkohotellitiliäsi, siirtämään tiedostoja ja luomaan sähköpostitilejä.

1. Siirry osoitteeseen http://verkkotunnuksesi/cpanel
  2. Kirjoita seuraavat tiedot ja valitse sitten Log in (Kirjaudu sisään):
    Kenttä Tietojen antaminen...
    Käyttäjänimi Ensisijainen FTP-käyttäjänimesi
    Salasana Ensisijaisen FTP-käyttäjän salasanasi

Tällä tavalla voit kirjautua sisään siten, että annat toiselle taholle mahdollisuuden käyttää verkkohotellitiliäsi ilman, että hän pääsee käyttämään asiakastiliäsi.

Voit käyttää cPanelia myös GoDaddy-asiakastilisi kautta.

cPanelin käyttäminen jaetun verkkohotellipalvelun kautta

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (Verkkohotelli).
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.

Siinä kaikki! Olet cPanelissa.