Näytä Linux-verkkohotellitilini hallintapaneeli

Näin voit kirjautua Linux-verkkohotellitililläsi palveluun GoDaddy ja siirtyä koontinäytölle.

Huomautus: Yritätkö päästä WordPressiin? Katso: Kirjaudu sisään WordPressiin. Tai jos etsit cPanel-hallintaa, tutustu seuraavaan: Käytä cPanelia Linux -verkkohotellissani.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    valitse hallinta
  3. Olet nyt siirtynyt Linux-verkkohotellitilisi koontinäytölle.
    linux-verkkohotellitilin koontinäyttö