Tilinhallinta Ohje

Kirjautuminen sisään palvelun GoDaddy tilille

Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi, niin voit avata tuotteitasi ja hallita verkkotunnuksiasi ja tilisi asetuksia.

1. Avaa palvelun GoDaddy aloitussivu ja valitse Kirjaudu sisään (jos käytät mobiililaitetta, valitse henkilökuvake henkilökuvake).
    valitse Kirjaudu sisään
  2. Valitse Kirjaudu sisään Rekisteröidyt käyttäjät -kohdassa.
    kirjautuminen rekisteröitynä käyttäjänä
  3. Anna käyttäjänimesi tai asiakasnumerosi sekä salasanasi ja napsauta sitten Kirjaudu sisään.
    kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla

Huomautus: Jos olet jo kirjautuneena, näet Kirjaudu sisään -painikkeen sijaan käyttäjänimesi. Valitse käyttäjänimesi ja siirry sitten palvelun GoDaddy tilillesi valitsemalla Siirry omalle tilille.