Tilinhallinta Ohje

Kirjautuminen sisään palvelun GoDaddy tilille

Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi, niin voit avata tuotteitasi ja hallita verkkotunnuksiasi ja tilisi asetuksia.

1. Avaa GoDaddy-palvelun aloitussivu ja valitse Kirjaudu sisään (jos käytät mobiililaitetta, valitse henkilökuvake henkilökuvake).
    valitse kirjaudu sisään
  2. Valitse Rekisteröidyt käyttäjät -kohdassa Kirjaudu sisään.
    kirjautuminen rekisteröitynä käyttäjänä
  3. Anna käyttäjänimesi tai asiakasnumerosi sekä salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Valittavissa on myös mahdollisuus kirjautua sisään Facebook- tai Google-tililläsi.
    kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla

Huomautus: Jos olet jo kirjautuneena, näet Kirjaudu sisään -painikkeen sijaan käyttäjätunnuksesi. Valitse käyttäjätunnuksesi ja siirry sitten GoDaddy-tilillesi valitsemalla Omat tuotteet.