Kirjautuminen ulos kaikilta laitteilta

Kun olet suojaamassa vaarantunutta Microsoft 365 -tiliä, kirjaudu ulos kaikista istunnoista ja laitteista.

1. Kirjaudu sisään Omalle tilillesi.
  2. Valitse profiilin nimen alta Kirjaudu ulos kaikkialla.
    Profiilin nimen ja sähköpostiosoitteen alla on Kirjaudu ulos kaikkialla -painike
  3. Vahvista kirjautuminen ulos kaikista istunnoista ja kaikilta laitteilta valitsemalla OK.
    Vahvista, että haluat kirjautua ulos kaikista istunnoista
  4. Valitse tili, jolta haluat kirjautua ulos, kohdassa Valitse tili. Tämän jälkeen siirryt kirjautumissivullesi.
    Valitse tili‌‌