Kirjautuminen ulos kaikilta laitteilta

Kun olet suojaamassa vaarantunutta Microsoft 365-tiliä, kirjaudu ulos kaikista istunnoista ja laitteista.

1. Kirjaudu sisään Omalle tilillesi.
  2. Valitse profiilin nimen alta Kirjaudu ulos kaikkialla.
    Profiilin nimen ja sähköpostiosoitteen alla on Kirjaudu ulos kaikkialla -painike
  3. Vahvista kirjautuminen ulos kaikista istunnoista ja kaikista laitteista valitsemalla OK.
    Vahvista, että haluat kirjautua ulos kaikista istunnoista
  4. Valitse tili kohdassa Valitse tili. Saat vahvistusviestin siitä, että olet kirjautunut ulos kaikista laitteista.
    Valitse tili‌‌