GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Kloonaa kampanjani

Jos haluat tehdä nykyisestä kampanjasta tarkan kopion, kloonaa se. Tämä on hyödyllistä silloin, kun haluat käyttää samaa asettelua, mutta et halua aloittaa alusta uudestaan.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Klikkaa Kloonaa-painiketta sen kampanjan pikkukuvan alla, jonka haluat kloonata
    . Napsauta Kloonaa-painiketta

Kloonattu kampanjasi on nyt valmis editoitavaksi Kampanjat-sivulla.