Kloonaa palvelin

Jos haluat luoda palvelimen kloonin (kaksoiskappaleen), voit tehdä siitä ensin pikakatsauksen ja luoda sitten uuden palvelimen käyttäen kyseistä pikakatsausta.

Sinun on pysäytettävä palvelimet ennen pikakatsausten luomista. Tämä merkitsee, että pikakatsausten luomisen aikana palvelimesi ei voi käsitellä pyyntöjä.

Luo pikakatsaus

1. Napsauta Pilvipalvelimet-osiossa sitä palvelinta, jota haluat käyttää.
  2. Napsauta Pysäytä.
  3. Napsauta Pikakatsaukset-välilehteä.
  4. Anna pikakatsauksen nimi ja napsauta sitten Luo pikakatsaus.
  5. Napsauta Virta-välilehteä ja valitse sitten Käynnistä.

Luo uusi palvelin

1. Siirry Palvelimet-välilehteen ja valitse sitten Luo uusi palvelin.
  2. Täytä seuraavat osiot ja napsauta sitten Valmis:
    Vaihtoehto Kuvaus
    Valitse koko Valitse haluamasi palvelimen koko. Pikakatsauksen koosta riippuen voit ehkä luoda palvelimen, joka on pienempi kuin pikakatsauksen luomiseen käyttämäsi palvelin.
    Vallitse näköistiedosto Napsauta Pikakatsaukset-välilehteä ja valitse sitten pikakatsaus, jota haluat käyttää.
    Turvallisuustiedot Anna käyttäjätunnus palvelinta varten.

Jos haluat luoda yhteyden käyttäen SSH-avainparia, sinun täytyy luoda avain (Windows / Mac OS X). Valitse Yhdistä käyttäen SSH:tä, ja valitse sitten avain, jota haluat käyttää.

Muussa tapauksessa anna salasana.
    Dynaamiset IP-osoitteet Valitse mahdolliset dynaamiset IP-osoitteet, jotka haluat liittää tähän palvelimeen.
    Muut asetukset Valitse, haluatko käyttää automaattisia varmuuskopioita, tai lisää käynnistyskomentosarja.