Komentosarjojen ja HTML-koodin lisääminen

Voit lisätä JavaScript- ja HTML-koodia verkkosivustollesi näyttääksesi mukautettuja sivuelementtejä, kuten kolmansien osapuolien sovelluksia.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Suunnittele sivusi.
  3. Valitse tarvittaessa Sivu-valikosta sivu, jota haluat muokata.
  4. Valitse Suositut ja vedä ja pudota sitten Komentosarja-kuvake Pudotusalue-kohtaan. Pudotusalueet näkyvät verkkosivuillasi, kun siirrät hiiren osoittimen niiden kohdalle.
  5. Poista oletuskomentosarja Syötä JavaScript -tekstiruudusta ja kirjoita sitten oma komentosarjasi.
  6. Valitse OK.
  7. Napsauta Julkaise oikeassa yläkulmassa.

Lisätietoja JavaScriptin lisäämisestä verkkosivujen otsikoihin on kohdassa

.

JavaScriptiä ei suoriteta sivunsuunnittelutyökalussa (Page Designer). Voit suorittaa koodin Esikatselu-tilassa.

HTML-koodin lisääminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Suunnittele sivusi.
  3. Valitse tarvittaessa Sivu-valikosta sivu, jota haluat muokata.
  4. Valitse muokattavaa sisältölohkoa ja napsauta sitten -kuvaketta.
  5. Kirjoita haluamasi HTML-koodi.
  6. Voit varmistaa, että HTML-koodi on muotoiltu oikein, valitsemalla Vahvista ja päivitä HTML ja valitsemalla sitten OK.
  7. Napsauta Julkaise oikeassa yläkulmassa.