Koodin allekirjoitus Microsoft Office -makrot ja Visual Basic sovelluksille

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Koodin allekirjoitusvarmennetta voidaan käyttää useiden Microsoftin & reg; Office -sovellukset, kuten Word & reg ;, Excel & reg; ja PowerPoint & reg ;.

Ennen kuin aloitat, varmista, että koodin allekirjoitusvarmenne ja yksityinen avain ovat Windowsin varmennesäilössä. Katso asennusohjeet kohdasta Koodin allekirjoitusvarmenteen asentaminen Windowsissa.

Allekirjoita asiakirjojen koodaus

1. Avaa tiedosto, jonka haluat allekirjoittaa.
  2. Napsauta Työkalut -valikkoa, korosta Makro ja napsauta Visual Basic Editor .
  3. Valitse Projektinhallinta -ikkunassa VBA -makroprojekti, jonka haluat allekirjoittaa.
  4. Valitse Työkalut -valikosta Digitaalinen allekirjoitus .
  5. Napsauta Valitse ja valitse Koodin allekirjoitusvarmenne.
  6. Napsauta OK sulkeaksesi.

Huomautus: Windows & reg; XP ja Windows 7 eivät lisää aikaleimaa varmenteeseen.

Jos haluat sallia ihmisten jatkaa allekirjoitetun Visual Basic -käyttösi käyttöä & reg; Jos Applicaions (VBA) -koodi on varmenteen vanhentumisen jälkeen, muokkaa koodin allekirjoittavan tietokoneesi rekisteriä lisätäksesi aikaleiman allekirjoitushetkellä seuraavilla avaimilla:

• Luo avain: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security
  • Luo merkkijono: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampURL
  • Luo DWORD: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampRetryCount
  • Luo DWORD: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampRetryDelay
  • Aseta uudet kentät seuraaviin arvoihin:
    TimeStampURL = http://tsa.starfieldtech.com
    TimeStampRetryCount = 3
    TimeStampRetryDelay = 2