No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Koodin allekirjoitusvarmenteiden muuntaminen eri muotoihin

Koodin allekirjoitusvarmenteiden muuntamiseen on olemassa erilaisia skenaarioita, jotka ovat yleisimpiä. Jos skenaariotasi ei ole lueteltu tässä, katso valmistajan ohjeita.

Sinulla on varmenne SPC -tiedostossa ja vastaava yksityinen avain PVK -tiedostossa

Sinulla on varmenne SPC -tiedostossa ja vastaava yksityinen avain Windows -varmennesäilössä

1. Tuo SPC -tiedosto Windows -varmennesäilöön samalla koneella (käyttäen samaa kirjautumistiliä), johon varmennepyyntö lähetettiin.
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella SPC- tiedostoa Resurssienhallinnassa ja valitse Asenna varmenne . Jatka ohjatun toiminnon suorittamista ohjeiden mukaisesti.
    • TAI

• Tuo Internet Explorerin Varmenteet -osion kautta. Avaa Työkalut -valikko ja valitse Internet -asetukset . Siirry Työkalut -välilehteen, valitse Henkilökohtainen ja napsauta Tuo . Selaa koodin allekirjoitus SPC -tiedosto, sinun täytyy vaihtaa tiedostotyypin suodatin. Kun olet valmis, napsauta OK .
  2. Vie koodin allekirjoitusvarmenne ja yksityinen avain PFX/P12 -tiedostona, mukaan lukien yksityinen avain ja kaikki ketjun välivarmenteet. Katso lisätietoja kohdasta Asennetun koodin allekirjoitusvarmenteen vieminen Windowsista .

Sinulla on koodin allekirjoitusvarmenne SPC = -tiedostossa ja vastaava yksityinen avain Java -avainvarastossa