Koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen pyytäminen

Kun pyydät koodia tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteita, varmistat käyttäjille, jotka lataavat koodin/sovelluksen, että sitä ei ole muutettu luvatta sen jälkeen kun allekirjoitit sen.

Ennen kuin aloitat

Koodi ja ohjaimen allekirjoitusvarmenteet edellyttävät, että luot varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) paikallisesta tietokoneesta – ei tietokoneesta, jossa tiedosto tullaan isännöimään. Tämän vuoksi varmenteen allekirjoituspyynnön luominen eroaa normaalista SSL-varmenteen pyyntömenettelystä. Menettelytapa riippuu siitä, mitä olet suojaamassa:

Koodityyppi Vieraile...
Java Java-koodin allekirjoittaminen: Varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) luominen
Windows-pohjainen
(EXE, DLL, jne.)
Kaikki muu Windows: Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) koodia varten tai ohjaimen allekirjoitusvarmenne

Muista pyytää varmennetta käyttämällä sitä tietokonetta ja tiliä (tavallisesti järjestelmänvalvoja), jota tulet käyttämään koodin allekirjoittamiseen. Varmenteen pyytäminen luo tietokoneelle yksityisen avaimen, joka sinun on yhdistettävä koodin allekirjoitusvarmenteeseen, kun asennat sen.

OK – Olet valmis

Kun varmenteen allekirjoituspyyntö on käytettävissäsi, pyydä uutta varmennettasi.

Koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen pyytäminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Määritä sen tilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Anna varmenteen allekirjoituspyyntösi ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Anna organisaatiosi tiedot ja napsauta sitten Valmis.

Varmenteen pyytämisen jälkeen meidän on vahvistettava organisaatio, jonka puolesta olet tehnyt pyynnön (lisätietoja).