Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kopioi jaetut Plesk -verkkohotellisivustosi

Jaetut Plesk -verkkohotellitilimme voivat kopioida tai kloonata sivustoja. Tämä on yksinkertainen tapa luoda valmistelusivusto verkkosivustojen kehittämistä varten - kopioimalla tiedostot toiseen tilisi isännöityyn verkkotunnukseen, muokkaamalla niitä ja kopioimalla ne sitten sitten takaisin tuotantosivustollesi voit kehittää sivustoasi jatkuvasti ilman mitään häiriöitä normaaliin toimintaan. liikennettä ( lisätietoja ).

Verkkosivuston kopioiminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  3. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa Näytä lisää .
  4. Napsauta Verkkosivuston kopiointi .
  5. Täytä näytössä olevat kentät ja napsauta sitten OK .