Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kopioi jaetut Plesk -verkkohotellisivustosi

Jaetut Plesk -verkkohotellitilimme voivat kopioida tai kloonata sivustoja. Tämä on yksinkertainen tapa luoda valmistelusivusto verkkosivustojen kehittämistä varten - kopioimalla tiedostot toiseen tilisi isännöityyn verkkotunnukseen, muokkaamalla niitä ja kopioimalla ne sitten sitten takaisin tuotantosivustollesi voit kehittää sivustoasi jatkuvasti ilman mitään häiriöitä normaaliin toimintaan. liikennettä ( lisätietoja ).

Verkkosivuston kopioiminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  3. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa Näytä lisää .
  4. Napsauta Verkkosivuston kopiointi .
  5. Täytä näytössä olevat kentät ja napsauta sitten OK .