No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Korjaa FTP -ponnahdusikkuna WordPressissä

Saatat kohdata FTP -käyttäjänimesi ja -salasanasi ponnahdusikkunan, kun asennat tai päivität laajennusta WordPressissä. Korjaa ongelma seuraavasti:

1. Muodosta yhteys verkkosivustoosi FTP: n avulla .
  2. Lisää nämä 3 riviä mihin tahansa kohtaan wp-config.php :
    define ('FS_METHOD', 'suora'); define ('FS_CHMOD_DIR', (0705 & ~ umask ())); define ('FS_CHMOD_FILE', (0604 & ~ umask ()));
  3. Tallenna muutokset ja lataa tiedosto.
  4. Kun se on lisätty, sinun on ehkä päivitettävä WordPress -koontinäyttö tai tyhjennettävä selaimen välimuisti ja evästeet.

Huomautus: On tärkeää lisätä nämä koodirivit rivin yläpuolelle: /* Siinä kaikki, lopeta muokkaaminen! Hyvää julkaisua. */ .

Voit nyt päivittää tai asentaa laajennuksia ilman tätä ongelmaa.