Korjaa hylätyn sähköpostin virheet

On monia syitä, lähetetään sähköposti voi palata hylätty palautua virheestä. Kun näin tapahtuu, etsi virheesi ymmärtämään, mitä tapahtui ja miten ongelma ratkaistiin.

Huomautus: Näissä esimerkeissä käytetään verkkotunnusta coolexample.com ja sen sähköpostiosoite holly@ - korvaa nämä omilla tiedoillasi.

Tässä ovat yleisimmät virheilmoitukset. Valitse poistumistyyppi nähdäksesi sen virheet ja ratkaisut:

Yleiset sähköpostit poistuvat

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
421 Palvelin ei ole tilapäisesti käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen. IB101 Sähköpostijonoa on normaalia enemmän. Yritä myöhemmin uudelleen.

Vastaanottaja palautuu

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
Tilin tallennustilan raja Vastaanottajan tili on saavuttanut tallennustilarajansa, eikä hän voi vastaanottaa sähköpostia tällä hetkellä. Vastaanottajan on tyhjennettävä postilaatikkonsa tai vastaanottava kansio, jotta tilaa voi olla enemmän sähköpostiviesteille.
Tiliä ei ole olemassa Sähköpostiosoitetta, johon lähetit, ei ole olemassa. Vahvista, että vastaanottajan sähköpostiosoite on annettu oikein.
Tili poistettu käytöstä Vastaanottajan tili on olemassa, mutta sen kyky vastaanottaa postia poistettiin käytöstä. Yleensä nämä tilit poistetaan pysyvästi käytöstä, mutta voit yrittää lähettää sähköpostin myöhemmin uudelleen.
Toimituksen aikakatkaisu Tätä voi tapahtua useista syistä. Yritä myöhemmin uudelleen.
Tämä viesti jatkuu: siinä on jo Delivered-To-rivini. (#5.4.6) Vastaanottajan tili edelleenlähettää viestiä toistamiseen. Tämä johtuu yleensä siitä, että vastaanottajalla on kaksi sähköpostiosoitetta, jotka välittävät sähköpostia toisilleen. Hänen pitää korjata edelleenlähetykseen liittyvät asetuksensa.

Virheellinen vastaanottaja palautuu

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
550 Vastaanotinta ei löydy. Vastaanottaja ei ole kelvollinen sähköpostiosoite. Poista virheellinen vastaanottaja sähköpostistasi.
451 Valitettavasti en voinut muodostaa SMTP -yhteyttä. En yritä uudelleen. tämä viesti on ollut jonossa liian kauan.

Vastaanottajan sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin.

Tai vastaanottajan sähköpostipalveluntarjoaja on estänyt sähköpostien lähettämisen tästä osoitteesta.

Tarkasta, onko sähköpostiosoitteessa virheitä.

Jos olet lähettämässä ryhmää, sinun on otettava yhteyttä kuhunkin osoitteeseen erikseen ja selvittää, kuka aiheuttaa virheen.

Takaisin alkuun

Lähettäjä palautuu

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
535 Todennusta ei sallita IBSMTP -palvelimilla. IB401 Todennusta ei sallita saapuvalle postille. Tämä tapahtuu, kun sähköpostiohjelmassasi (kuten Outlook tai Gmail) on virheelliset lähtevän SMTP -palvelimen asetukset. Määritä sähköpostiohjelma käyttämällä seuraavaa SMTP -palvelinasetusta smtpout.secureserver.net .
550 holly@coolexample.com Tyhjä Lähettäjä: osoitteet eivät ole sallittuja. Anna voimassa oleva lähettäjä. IB501 Sähköpostiviesti "from" on tyhjä. Lisää voimassa oleva lähettäjän sähköpostiosoite ja yritä lähettää viesti uudelleen.
550 holly@coolexample.com IP -osoitetta ei sallita Lähettäjä: Osoite. Anna voimassa oleva lähettäjä. IB502 Sähköpostiviestejä ei voida lähettää IP -osoitteesta. Lisää voimassa oleva lähettäjän sähköpostiosoite ja yritä lähettää viesti uudelleen.
550 coolexample.com Lähettäjä: Verkkotunnus on virheellinen. Anna voimassa oleva lähettäjä: IB506 Verkkotunnuksella ei ole kelvollisia MX -tietueita tai IP -osoitetta, tai DNS -haun aikana ilmeni ongelmia sähköpostin lähettämisen yhteydessä. Vahvista, että lähetät kelvollisesta verkkotunnuksesta. Tarkista sitten, että verkkotunnuksella on kelvolliset DNS -tietueet tarkistamalla vyöhyketiedostosi. Jos DNS ei ole kelvollinen, se täytyy korjata ennen kuin lähetät sähköpostin uudelleen.
550 holly@coolexample.com Virheellinen SPF -tietue. Tarkista SPF -asetukset ja yritä uudelleen. IB508 Lähettävän sähköpostiosoitteen verkkotunnuksella on SPF -tietue, joka ei valtuuta lähettävää sähköpostipalvelinta lähettämään sähköpostia verkkotunnuksesta. Muokkaa SPF -tietuetta siten, että se sisältää palvelimen, josta yrität lähettää, tai poista SPF -tietue verkkotunnuksesta.
421 Väliaikaisesti hylätty. Käänteinen DNS tälle IP -osoitteelle epäonnistui. IB108 IP -osoitetta, joka yrittää lähettää sähköpostia, ei ole määritetty käänteiseen DNS -määritykseen, tai DNS -haku epäonnistui. Varmista ennen sähköpostin lähettämistä, että lähettävässä IP -osoitteessa on käänteinen DNS -asetus. GoDaddy hallitsee käänteistä DNS: ää käyttäessään sähköpostipalvelujamme. Emme tue mukautettua käänteistä DNS: ää.

Sisältö heikkenee

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
552 Tämä viesti on hylätty Internet -yhteisön mukaan spam -sisällöksi. IB212 Sähköpostiviesti sisältää linkin, liitteen tai mallin, jonka suodattimemme tunnistavat roskapostiksi.

Sisällytä mahdollisuus kieltäytyä viesteistäsi. Tarkista sitten lähetysluettelostasi, että lähetät vain vastaanottajille, jotka ovat valinneet sähköpostin vastaanottamisen. Jos tämä viesti on mielestäsi merkitty roskapostiksi virheellisesti, hanki kopio alkuperäisestä viestistä, jota yritettiin lähettää, ja ilmoita sitten takaisinpalautusvirheestä.

Sinun tulisi myös varmistaa, että kaikki sähköpostiviestien linkit menevät kelvollisiin kohteisiin, joissa ei ole haittaohjelmia tai verkkourkintahuijauksia.

552 Viruksen saastuttama viesti hylätty. IB705 Sähköpostiviesti, joka sisältää linkin, liitteen tai mallin, jonka suodattimemme tunnistavat mahdolliseksi virukseksi.

Sisällytä mahdollisuus kieltäytyä viesteistäsi. Tarkista sitten lähetysluettelostasi, että lähetät vain vastaanottajille, jotka ovat valinneet sähköpostin vastaanottamisen. Jos tämä viesti on mielestäsi merkitty roskapostiksi virheellisesti, hanki kopio alkuperäisestä viestistä, jota yritettiin lähettää, ja ilmoita sitten takaisinpalautusvirheestä.

Sinun tulisi myös varmistaa, että kaikki sähköpostiviestien linkit menevät kelvollisiin kohteisiin, joissa ei ole haittaohjelmia tai verkkourkintahuijauksia.

552 Viesti hylätty roskaposti- tai virussisällön vuoksi Sähköpostiviesti sisältää linkin, liitteen tai mallin, jonka suodattimemme tunnistavat roskapostiksi.

Tämä virhe johtuu lähtevän sähköpostin lähettämisestä silloin, kun vastaanottajat eivät pyytäneet sähköpostin vastaanottamista sinulta. Emme suosittele lähtevän sähköpostin lähettämistä sähköpostiympäristöiltämme. ( Lue lisää sähköpostimarkkinoinnin parhaista käytännöistä .)

Sinun tulisi myös varmistaa, että kaikki sähköpostiviestien linkit menevät kelvollisiin kohteisiin, joissa ei ole haittaohjelmia tai verkkourkintahuijauksia.

Nopeudenrajoitukset

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
452 Tämä viesti sisältää liian monta vastaanottajaa. Vähennä vastaanottajien määrää ja yritä uudelleen. IB605 Viestiä on yritetty lähettää liian monille vastaanottajille. Vähennä vastaanottajien määrää ja yritä uudelleen.
421 Yhteys kielletty, liian monta istuntoa tältä IP -osoitteelta. Laske samanaikaisten istuntojen määrää. IB007 Tällä IP -osoitteella on tällä hetkellä liian monta istuntoa auki. Laske avoimien istuntojen määrää ja yritä uudelleen.
554 Tämä IP -osoite on tilapäisesti estetty lähettämästä liian monia viestejä, joiden sisällön arvioidaan olevan roskapostia. IB110 Tämä IP -osoite on yrittänyt lähettää liian monta viestiä, joiden sisältö on arvioitu roskapostiksi, ja se on estetty tunnin ajaksi. Jos et lähetä roskapostia, sinun on otettava yhteyttä Internet -palveluntarjoajaasi (ISP) nähdäksesi, miksi IP -osoitteesi lähettää niin monta sähköpostia. Jokin järjestelmässäsi aiheuttaa ongelman, ja sinun täytyy tehdä vianmääritys.
554 Tämä IP -osoite on estetty päiväksi, koska se yritti lähettää liian monta viestiä, joiden sisältö oli arvioitu roskapostiksi. IB111 Tämä IP -osoite on yrittänyt lähettää liian monta viestiä, joiden sisältö on arvioitu roskapostiksi, ja se on estetty loppupäivän ajaksi. Tarkista viestisi sisältö ja yritä myöhemmin uudelleen.
554 Tämä IP -osoite on tilapäisesti estetty, koska se yritti lähettää liian monia virheellisiä vastaanottajia. IB112 Tämä IP -osoite on yrittänyt postittaa liian monta virheellistä vastaanottajaa, ja se on estetty tunnin ajan. Tarkista vastaanottajaluettelo ja yritä myöhemmin uudelleen.
554 Tämä IP -osoite on estetty päiväksi, koska se yritti lähettää sähköpostia liian monille virheellisille vastaanottajille. IB113 Tämä IP -osoite on yrittänyt postittaa liian monta virheellistä vastaanottajaa, ja se on estetty loppupäivän ajaksi. Tarkista vastaanottajaluettelo ja yritä myöhemmin uudelleen.
550 Tämä IP -osoite on lähettänyt liian monta viestiä tämän tunnin aikana. IB504 Tämä IP -osoite on saavuttanut kyseiselle tunnille sallitun viestien enimmäismäärän. Yritä myöhemmin uudelleen.
550 Tämä viesti on ylittänyt istuntokohtaisen viestien enimmäismäärän. Avaa uusi istunto ja yritä uudelleen. IB510 Tämä IP -osoite on saavuttanut kyseisen istunnon sallitut viestit. Yritä myöhemmin uudelleen.
550 Tämä IP -osoite on lähettänyt liian monta viestiä liian monille vastaanottajille tämän tunnin aikana. IB607 Tämä IP -osoite on saavuttanut sallitun enimmäismäärän kyseistä tuntia kohti. Yritä myöhemmin uudelleen.

Takaisin alkuun

Etälohkoluettelo (RBL) palautuu

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
554 RBL hylätty. Tämä IP -osoite on estetty sisäiseltä RBL: ltä. Lähetä palautuspyyntö noudattamalla takaisinpalautuksessa olevaa linkkiä.
554 Yhteys kielletty. Tällä IP -osoitteella on huono maine Cloudmark Sender Intelligence (CSI) -palvelussa. IB103 Tällä IP -osoitteella on huono maine Cloudmark Sender Intelligence (CSI) -palvelussa. Seuraa takaisinpalautuksessa olevaa linkkiä tarkistaaksesi lähettävän IP -osoitteen maineen Cloudmark Sender Intelligence -sovelluksessa.
554 Yhteys kielletty. Tämä IP on listattu Spamhaus -estoluettelossa (SBL). IB104 Tämä IP -osoite on listattu Spamhaus -estoluettelossa. Tarkista, onko IP -osoite Spamhaus -estoluettelossa .
554 Yhteys kielletty. Tämä IP on listattu Exploits Block List (XBL) -listalla. IB105 Tämä IP -osoite on listattu Spamhaus Exploits -estoluettelossa. Tarkista, onko IP IP -osoitteessa Spamhaus Exploits -estoluettelossa .
554 Yhteys kielletty. Tämä IP on listattu Policy Block List (Policy Block List, PBL) -käytännössä. IB106 Tämä IP -osoite on listattu Spamhaus Policy -estoluettelossa. Tarkista, onko IP -osoite Spamhaus Policy -estoluettelossa .

Microsoft 365 palautuu

Palautusvirhe Virheen syy Ratkaisu
5.1.1 RESOLVER.ADR. ExRecipNot Found; ei löydy Lempinimiluettelossa on välimuistimerkintöjä tai olet poistanut lempinimen välimuistitiedoston. Yritä tyhjentää välimuistimerkinnät lempinimeluettelostasi tai poistaa lempinimen välimuistitiedostosi. Lue lisää Microsoftilta .
550 5.4.1 Vastaanottajan osoite hylätty: Käyttö estetty. AS (201806281) Vastaanottajajärjestelmä ei tunnista osoitetta, kuten sähköposti saapuu virheelliseen palvelimeen DNS -ongelman vuoksi, tai vastaanottajaosoitetta ei ole määritetty vastaanottamaan sähköpostia. Varmista, että annoit oikean sähköpostiosoitteen. Varmista, että vastaanottajien verkkotunnus- ja MX -tietueet on määritetty oikein Microsoft 365: lle. Lisätietoja on tässä Microsoft -artikkelissa .
550 5.1.8 Käyttö estetty, lähettävä lähettäjä on huono. Virheellinen lähtevä lähettäjä - Microsoft 365 -sähköpostitililtä lähetetyt viestit saattavat rikkoa Microsoftin roskapostikäytäntöä . Tarkista, lähettivätkö viestit tarkoituksellisesti sähköpostiosoite, ja lähetä sitten sähköpostin eston pyyntö .
550 5.7.705 Palvelu ei ole käytettävissä. Käyttöoikeus kielletty, vuokralainen on ylittänyt kynnyksen. Vuokralainen ylitti kynnysarvon - Microsoft 365 -organisaatiosta lähetettiin viestejä, jotka saattavat rikkoa Microsoftin roskapostin vastaisia käytäntöjä . Tarkista, lähettivätkö viestit tarkoituksellisesti sähköpostiosoite, ja ota sitten yhteyttä GoDaddy -oppaaseen saadaksesi apua osoitteen eston poistamisessa.
Organisaatiosi ei salli ulkoista edelleenlähetystä. Microsoft ei oletuksena salli edelleenlähetystä ulkoisiin sähköpostiosoitteisiin. Muokkaa lähtevän roskapostisuodattimen käytäntöä .
550 5.7.708 Palvelu ei ole käytettävissä. Käyttö estetty, liikennettä ei hyväksytty tältä IP -osoitteelta Olet lähettämässä tunnettuja, huonolaatuisia IP -osoitteita. Sinulla voi olla myös uusi versio Microsoft 365: stä tai kokeiluversio. Täytä valitus osoitteessa sender.office.com tai ota yhteys Internet -palveluntarjoajaasi (ISP).

Takaisin alkuun