Korjaa iPhone -korjaus, joka ei voi vahvistaa tilitietovirheitä

Huomautus: Suosittelemme Outlook-sovellusta iOS-käyttöjärjestelmälle. Voit hankkia Outlookin käyttämällä puhelimesi kameraa tämän QR-koodin lukemiseksi.
Outlookin QR-koodi

Kun määrität sähköpostisi ensimmäisen kerran , saatat kohdata seuraavan virheen:

Exchange -tili

Tilitietojen vahvistaminen epäonnistui.

Näin tapahtuu, kun tilisi tietojen vahvistamisessa on ongelma. Ei syytä huoleen, että tämä voidaan korjata muutamalla pika -asetusten muutoksella.

Jos sinulla on ongelmia jo määritetyn iPhone- tai iPad -sähköpostitilin kanssa, ota yhteyttä GoDaddy -oppaamme.

1. Napauta virheen kohdalla OK .
  2. Tilivirheen vahvistaminen epäonnistui
  3. Muokkaa seuraavia asetuksia ja napauta sitten Seuraava .
    Asetus Annettavat tiedot...
    Sähköposti Anna Microsoft 365 GoDaddy -sähköpostiosoitteesi
    PalvelinKirjoita outlook.office365.com
    Verkkotunnus Jätä tämä tyhjäksi
    Käyttäjänimi Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana Anna sähköpostisi salasana
    Kuvaus Tämä on valinnainen vaihtoehto
  4. Napauta Tallenna .
    Tallenna Exchange -tiedot
  5. Napauta Tallenna .
    Tallenna vahvistus
  6. Napauta Tallenna .
    Muokkaa tallennusasetuksia

Näet sähköpostitilisi kohdassa Tilit .