No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Korjaa Office -sovellus Windows -PC: llä

Varmista ennen korjaustyökalun käytön aloittamista, että Office-sovelluksesi ovat ajan tasalla. Yritä sitten pakottaa Office -sovellus sulkemaan ja käynnistämään se uudelleen. Joskus tämä korjaa sovellusongelman.

Jos jokin Office -sovelluksistasi ei toimi tai sinulla on ongelmia koko Microsoft 365 -paketin kanssa; voit yrittää korjata sen käyttämällä korjaustyökalua

Microsoft Office Suiten käyttäjät korjaavat Office Suite -ohjelmiston kokonaisuudessaan yhden Office -sovelluksen sijaan kerrallaan. Jos omistat erilliset Microsoft Office -sovellukset, kuten Word tai Excel, sinun täytyy korjata ne yksi kerrallaan.

Korjaa Office ohjauspaneelista

Windows 10
  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta (vasemmassa alakulmassa) ja valitse valikosta Sovellukset ja ominaisuudet .
  2. Valitse korjattava Microsoft Office -tuote tai -sovellus ja napsauta Muokkaa .
  3. Valitse ikkunasta Miten haluat korjata Office -ohjelmat , Verkkoremontti > -korjaus . ( Pikakorjaus on myös vaihtoehto, mutta se havaitsee ja korvaa vain vioittuneet tiedostot.)
  4. Suorita korjaus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
Windows 8 tai 8.1
  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta (vasemmassa alakulmassa) ja valitse valikosta Ohjauspaneeli .
  2. Valitse Luokka -näkymän Ohjelmat -kohdasta Poista ohjelman asennus .
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella korjattavaa Microsoft Office -tuotetta ja valitse avattavasta valikosta Muuta .
  4. Kohdassa Kuinka haluat korjata Office -ohjelmia , valitse Verkkokorjaus ja napsauta Korjaa . ( Pikakorjaus on myös vaihtoehto, mutta se havaitsee ja korvaa vain vioittuneet tiedostot.)
  5. Suorita korjaus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
Windows 7 tai Vista
  1. Napsauta Käynnistä -painiketta ja valitse Ohjauspaneeli .
  2. Valitse Luokka -näkymän Ohjelmat -kohdasta Poista ohjelman asennus .
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella korjattavaa Microsoft Office -tuotetta ja valitse avattavasta valikosta Muuta .
  4. Kohdassa Kuinka haluat korjata Office -ohjelmia , valitse Verkkokorjaus ja napsauta sitten Korjaa . ( Pikakorjaus on myös vaihtoehto, mutta se havaitsee ja korvaa vain vioittuneet tiedostot.)
  5. Suorita korjaus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
Korjaustyökalu ei toiminut - ja mitä nyt?

Jos korjaus ei auta, Business Premium- ja Premium Security -käyttäjät voivat poistaa Office -sovellukset ja asentaa ne uudelleen.

1. Poista Office -asennus - suosittelemme, että käytät vaihtoehtoa 2 - Poista Office kokonaan asennuksen poistamisen tukityökalulla .
  2. Asenna sitten Office -sovelluksesi uudelleen, katso Lataa ja asenna Office-sovelluksia.