No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Korjaa uudelleenohjaussilmukan virhe WordPressissä

Tämä virhe tarkoittaa, että jokin aiheuttaa liian monta uudelleenohjausta eikä palvelin voi suorittaa pyyntöä loppuun. Tämä johtuu tyypillisesti virheellisistä verkkotunnusasetuksista, mutta se voi johtua myös kolmannen osapuolen palveluista, kuten Cloudflaresta.

Eri selaimissa näkyvät virheilmoitukset:

• Google Chrome
    Tämä sivu ei toimi esimerkki.com ohjasi sinua liian monta kertaa. Yritä tyhjentää evästeet. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
  • Mozilla Firefox
    Sivu ei uudelleenohjaa oikein Firefox on havainnut, että palvelin uudelleenohjaa tätä osoitetta koskevaa pyyntöä tavalla, joka ei koskaan onnistu.
  • Microsoft Edge
    Hmmm ... ei pääse tälle sivulle

Huomautus: Varmuuskopioi WordPress -sivustosi aina ennen tiedostojen muokkaamista.

1. Muodosta yhteys verkkosivustoosi FTP -asiakasohjelman avulla .
  2. Muokkaa wp-config.php-tiedostoa, joka sijaitsee etähakemistossa, jossa WordPress-sivustosi sijaitsee.
  3. Päivitä tai lisää seuraavat rivit alla define ('WP_DEBUG', false); :
    define ('WP_SITEURL', ' http://example.com '); define ('WP_HOME', ' http://example.com ');
    • WP_SITEURL on sivuston osoite (URL) Yleisissä asetuksissa.
    • WP_HOME on sivuston osoite (URL) Yleiset asetukset -kohdassa.
    • Protokollan tulee olla joko http tai https, mutta ei molempia.
    • Aliverkkotunnuksen tulee olla www-tai www-ilman, mutta ei molempia.
    • Verkkotunnus voi olla erilainen, jos sivusto sitä vaatii (esim. http://example.com/blog ).
  4. Tallenna muutokset.
  5. Tyhjennä selaimen välimuisti.
  6. Testaa, onko virhe poistunut, siirtymällä sivustollesi selaimella.