Korjaa WordPress -laajennuksen virheet

Noudata näitä ohjeita korjata WordPressin laajennusvirheet.

Valmistele WordPress -sivustosi vianmääritystä varten:

1. Sinun kannattaa aina tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen vianmääritystä.
  2. Poista kaikki WordPress -laajennukset käytöstä . erityisesti välimuistilaajennukset.
  3. Poista WP_CACHE käytöstä, jos sivustosi käyttää sitä.

WordPressiin liittyvän PHP -virheen ymmärtäminen

Jos edellisessä vianmäärityksessä on paljastunut PHP -virhe, käytä seuraavaa taulukkoa virheen ymmärtämiseen.

Virheen tyyppi Määritelmä ja seuraavat vaiheet
VIRHE Tämä on kohtalokas virhe, joka aiheuttaa komentosarjan lopettamisen. Nämä johtuvat tyypillisesti olemattoman objektin, kuten luokan tai toiminnon, kutsumisesta. Tämä voi usein tapahtua version yhteensopimattomuuden kanssa. Sinun tulisi päivittää WordPress -versiosi, teemasi ja laajennuksesi.
E_VAROITUS Tämä on ajonaikainen varoitus, joka ei aiheuta komentosarjan lopettamista. Nämä ovat mahdollisia ongelmia, jotka ilmenevät, mutta eivät lopeta PHP: n käsittelyä. Nämä voivat usein sisältää vanhentumisvaroituksia, mikä osoittaa, että koodisi saattaa käyttää PHP: n vanhentunutta versiota ja että se on päivitettävä. PHP -lokisi varoitus ei välttämättä liity ongelmaan.
E_PARSE Tämä on käännösajan jäsennysvirhe. Tämä tarkoittaa yleensä PHP -syntaksivirhettä, kuten puuttuvaa puolipistettä;, sulkeita (), avaus- tai {} tai mistä tahansa muusta syntaksivirheestä. Sinun tulee tarkistaa virheilmoituksessa määritetty tiedosto ja viiva ja etsiä mahdollisia syntaksivirheitä.
E_NOTICE Tämä on ajonaikainen ilmoitus, joka johtuu koodivirheestä. Nämä ovat tyypillisesti PHP -virheitä, jotka eivät aiheuta komentosarjojen lopettamista. Nämä virheet osoittavat, että koodissa voi olla ongelma, mutta se voi olla normaalia komentosarjan toiminnassa. Yksi yleinen syy voi olla PHP -muuttujan käyttäminen, jota ei ole määritetty. Huomautus PHP -lokeistasi ei välttämättä liity ongelmaan.

Päivitä WordPress -komponentit

Kun WordPress -versiosi, teemasi tai laajennuksesi päivittyvät, se voi aiheuttaa ristiriitoja muiden kanssa. Kaikkien WordPress -komponenttien päivittäminen voi palauttaa sivustosi normaaliksi.

Päivitä seuraavat uusimpiin versioihin: