Eri sisältötyyppeihin liittyvien ongelmien korjaaminen WordPress-sivustossa

Jos asensit äskettäin SSL-varmenteen, saatat nähdä uuden varoituksen selaimessasi käydessäsi sivustollasi tai huomata, että jotkin kuvat eivät näy oikein. Koska WordPress-sivustosi latautuu nyt käyttäen HTTPS-protokollaa, syynä voivat olla eri sisältömuotojen aiheuttamat virheet. Tällaisia virheitä syntyy, kun SSL-suojattu sivusto (HTTPS) sisältää suojaamattomalla yhteydellä (HTTP) toimivia elementtejä, kuten upotettuja kuvia, videoita, komentosarjoja tai iframeja. Jos teet vianmäärityksen sivustollesi kehittäjätyökaluilla ja etsit erilaisiin sisältömuotoihin liittyviä virheitä, saatat nähdä punaisella merkittyjä varoituksia tällaisista virheistä.

erilaisiin sisältömuotoihin liittyvä virhe

Tässä on ohjeet ongelman korjaamiseksi käyttäen Really Simple SSL -laajennusta.

Huomautus: Voit korjata ongelman myös muokkaamalla .htaccess-tiedostoa Linux-järjestelmässä tai web.config-tiedostoa Windows-verkkohotellissa.

1. Asenna laajennus.
  2. Aktivoi laajennus.
  3. Näytölle avautuu ponnahdusikkuna, jossa pyydetään aktivoimaan SSL.
    Varoitus: et voi asentaa SSL-varmennetta tällä lisäosalla.
  4. Jätä verkkohotellipalvelun tarjoajan kenttään päälle oletusasetus Valinnainen – valitse verkkohotellipalvelun tarjoaja ja valitse sitten Aktivoi SSL!
  5. Valitse valintaruutu kohdasta Eri sisältömuotojen korjaustoiminto, jos se ei ole oletusarvoisesti valittuna. Valitse tai tyhjennä valintoja muissa valintaruuduissa, joiden asetuksia haluat muuttaa sivustollesi
  6. Valitse Ota käyttöön ja sitten Tallenna ja jatka.
  7. Seuraavassa osiossa on lisää tietoturvaan keskittyviä lisäosia, joita voit halutessasi asentaa, tai jatka valitsemalla Ohita.
  8. Valitse Valmis ja siirry tarkistamaan sivustosi, jotta kuvasi varmasti näkyvät oikein.

Puuttuuko kuvia yhä?

1. Valitse sivun yläosan Asetukset-välilehti.
  2. Valitse vasemmalta SSL ja sitten osiossa Erilaiset sisältömuodot:
    • Ota käyttöön Eri sisältömuotojen korjaustoiminto – init hook, jos oletusarvoinen korjaustoiminto ei korjaa erilaisten sisältömuotojen ongelmaa selainpuolella.
    • Ota käyttöön Eri sisältömuotojen korjaustoiminto – palvelinpuoli, jos erilaisten sisältömuotojen ongelmia esiintyy WordPress-sivustosi ylläpitäjäympäristössä.
  3. Valitse sivun alaosassa Tallenna.

Eri sisältömuotoihin liittyvien virheiden pitäisi nyt olla kunnossa, ja kuvien pitäisi latautua oikein.