Korjaa WordPressin sekasisällön virheitä

Kun olet lisännyt SSL: n ja ottanut HTTPS: n käyttöön, saatat huomata, että jotkin kuvat eivät enää näy oikein. Jos olet lisännyt hiljattain SSL -varmenteen, korjaa ongelma noudattamalla yhtä näistä ohjeista.

Laajennuksen käyttäminen

Asenna Really Simple SSL -laajennus noudattamalla näitä ohjeita.

1. Asenna laajennus WordPressiin .
  2. Aktivoi laajennus WordPressissä .
  3. Valitse Asetukset -kohdasta SSL.
  4. Jos SSL -varmenteesi on aktiivinen, voit napsauttaa Siirrä eteenpäin, aktivoida SSL! -painiketta.
  5. Tarkista sivustosi tarkistamalla, että kuvat näkyvät oikein.

Huomautus: Tämä WordPress -laajennus on kolmannen osapuolen laajennus. Tarkista kehittäjän sivulta, ettei sen käytössä ole ongelmia.

.Htaccess- tai web.config -tiedoston käyttäminen

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Uudelleenohjaa HTTP HTTPS: ään automaattisesti .
  3. Olet nyt määrittänyt HTTPS -uudelleenohjauksen.
  4. Tarkista sivustosi tarkistamalla, että kuvat näkyvät oikein.

Lisätietoja: