Eri sisältötyyppeihin liittyvien ongelmien korjaaminen WordPress-sivustossa

SSL:n lisäämisen ja HTTPS:n käyttöönoton jälkeen saatat havaita, että joidenkin kuvien esittämisessä on ongelmia. Jos olet lisännyt SSL:n äskettäin, korjaa ongelma noudattamalla jotakin näistä ohjesarjoista.

Laajennuksen käyttö

Asenna Really Simple SSL -laajennus noudattamalla näitä ohjeita.

1. Laajennuksen asentaminen WordPress-sivustossa.
  2. Laajennuksen aktivointi WordPress-sivustossa.
  3. Valitse Asetukset-kohdassa SSL.
  4. Jos SSL-varmenteesi on aktiivinen, voit napsauttaa Aktivoi SSL -painiketta.
  5. Tarkista sivustosi varmistaaksesi, että kuvasi näkyvät oikein.

Huomautus: Tämä WordPress-laajennus on jonkin kolmannen osapuolen suunnittelema. Tutustu laajennuksen kehittäjän sivuun, jos sinulla on sen käyttöön liittyviä ongelmia.

.Htaccess- tai web.config-tiedoston käyttö

1. Luo yhteys verkkohotelliisi FTP:n avulla.
  2. Ohjaa HTTP-liikenne automaattisesti HTTPS-osoitteeseen.
  3. Olet nyt määrittänyt HTTPS-uudelleenohjauksen.
  4. Tarkista sivustosi varmistaaksesi, että kuvasi näkyvät oikein.

Lisätietoja: