No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Korjaa WordPressin sekasisällön virheitä

Kun olet lisännyt SSL: n ja ottanut HTTPS: n käyttöön, saatat huomata, että jotkin kuvat eivät enää näy oikein. Jos olet lisännyt hiljattain SSL -varmenteen, korjaa ongelma noudattamalla yhtä näistä ohjeista.

Laajennuksen käyttäminen

Asenna Really Simple SSL -laajennus noudattamalla näitä ohjeita.

1. Asenna laajennus WordPressiin .
  2. Aktivoi laajennus WordPressissä .
  3. Valitse Asetukset -kohdasta SSL.
  4. Jos SSL -varmenteesi on aktiivinen, voit napsauttaa Siirrä eteenpäin, aktivoida SSL! -painiketta.
  5. Tarkista sivustosi tarkistamalla, että kuvat näkyvät oikein.

Huomautus: Tämä WordPress -laajennus on kolmannen osapuolen laajennus. Tarkista kehittäjän sivulta, ettei sen käytössä ole ongelmia.

.Htaccess- tai web.config -tiedoston käyttäminen

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Uudelleenohjaa HTTP HTTPS: ään automaattisesti .
  3. Olet nyt määrittänyt HTTPS -uudelleenohjauksen.
  4. Tarkista sivustosi tarkistamalla, että kuvat näkyvät oikein.

Lisätietoja: