No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Korjaa WordPressin teemavirheet

Sen jälkeen kun olet määrittänyt sivustollesi virheen, voit yrittää korjata teeman ja palauttaa sivustosi toimintakuntoon.

WordPressiin liittyvän PHP -virheen ymmärtäminen

Jos edellisessä vianmäärityksessäsi paljastui PHP -virhe , käytä seuraavaa taulukkoa virheen ymmärtämiseen.

Virheen tyyppi Määritelmä ja seuraavat vaiheet
VIRHE Tämä on kohtalokas virhe, joka aiheuttaa komentosarjan lopettamisen. Nämä johtuvat tyypillisesti olemattoman objektin, kuten luokan tai toiminnon, kutsumisesta. Tämä voi usein ilmetä versioiden yhteensopimattomuudesta. Seuraavien vaiheiden tulisi olla WordPress -version, teemojen ja laajennusten päivittäminen.
E_VAROITUS Ajonaikainen varoitus ei aiheuta komentosarjan lopettamista. Nämä ovat mahdollisia ongelmia, jotka ilmenevät, mutta eivät lopeta PHP: n käsittelyä. Nämä voivat usein sisältää vanhentumisvaroituksia, mikä osoittaa, että koodisi saattaa käyttää PHP: n vanhentunutta versiota ja että se on päivitettävä. PHP -lokisi varoitus ei välttämättä liity ongelmaan.
E_PARSE Tämä on käännösajan jäsennysvirhe. {} () tai avaus- tai sulkuhakemistoon _XXXYYY_ tai mihin tahansa määrään muita syntaksivirheitä. Sinun tulee tarkistaa virheilmoituksessa määritetty tiedosto ja viiva ja etsiä mahdollinen syntaksivirhe.
E_NOTICE Nämä ovat tyypillisesti PHP -virheitä, jotka eivät aiheuta komentosarjojen lopettamista. Ne osoittavat, että kyseessä voi olla ongelma, mutta se voi olla osa komentosarjan normaalia toimintaa. Yleinen syy on määrittelemättömän PHP -muuttujan käyttäminen. Huomautus PHP -lokeistasi ei välttämättä liity ongelmaan.

Päivitä WordPress -komponentit

Kun WordPress -versiosi, -teemasi tai -laajennuksesi päivitetään, niissä saattaa olla ristiriita muiden kuin päivitettyjen komponenttien kanssa. Muiden komponenttien päivittäminen voi palauttaa sivustosi. Päivitä sivustosi komponentti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Valkoinen näyttö ilman PHP -virheitä

Jos sinulla on valkoinen näyttö kuolemasta ja vianmääritys ei paljastanut PHP -virhettä, tarkista seuraavat:

1. Varmista, että wp-content/themes- hakemistosi on käytettävissä.
  2. Vahvista, että wp-content- ja theme-hakemistojen käyttöoikeudet ovat oikein.
  3. Vahvista, että myös aktiivisen teeman hakemistolla on oikeat käyttöoikeudet.
  4. Varmista, että aktiivisen teeman hakemistossa on tiedostoja.
  5. Tarkista, onko wp-content/themes-hakemistossa myös oletusteema. WordPress lataa oletusteeman automaattisesti, jos aktiivista teemaa ei ole läsnä.
  6. Vahvista , että juurihakemiston index.php -tiedosto ei puutu tai on tyhjä.
  7. Vahvista, että teemasi index.php -tiedosto ei puutu tai on tyhjä.