Kotisivukone Ohje

Korota verkkosivustoni tasoa ilmaisesta kokeilusta

Jos olet nauttinut ilmaisesta kokeilusta ja haluat jatkaa päivittämistä ja uuden verkkosivustosi käyttämistä, haluat varmasti ostaa verkkosivustosopimuksen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta korota tasoa -painiketta, joka on näytön yläosan bannerissa koontinäytössä ja verkkosivustosi muokkaustilassa.
  3. Napsauta kohtaa Laskuta minua kokeilun jälkeen, jolloin luottokorttiasi veloitetaan kokeilun päätyttyä.
  4. Voit halutessasi korottaa verkkosivustosi tasoa milloin tahansa ilmaisen kokeilun aikana viimeistään kokeilun 30. päivänä.

Jos haluat tehdä muutoksia laskutustietoihisi, siirry kohtaan Tilin asetukset.