Päivitä verkkotunnukseni suojaus

Päivitä verkkotunnuksesi suojaus ja lisää verkkotunnuksesi suojausta. Kaikkien GoDaddy -palveluun rekisteröityjen verkkotunnusten verkkotunnusten yhteystiedot korvataan automaattisesti välityspalvelintiedoilla Domains By Proxy & reg; -palvelun kautta. Nämä välityspalvelimen tiedot lähetetään rekisteriin ja näytetään GoDaddy WHOIS -hakemistossa .

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden suojauksen tasoa olet nostamassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Omistajuus > Päivitä verkkotunnuksen suojaus .
    päivitä verkkotunnuksen suojaus
  4. Tarkista käytettävissä olevat vaihtoehdot tason nostamista varten ja valitse haluamasi sopimus.
  5. Valitse Vahvista ja suorita kassatoiminto loppuun.

Näiden muutosten tuleminen voimaan voi kestää jopa 90 minuuttia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Kaikilla GoDaddy -palveluun rekisteröidyillä verkkotunnuksilla on myös yksityinen, yksilöllinen sähköpostiosoite, jota käytetään silloin, kun muut haluavat ottaa yhteyttä verkkotunnuksen haltijaan. Voit määrittää tämän sähköpostiosoitteen välittämään viestit haluamallesi sähköpostitilille.
  • Tarkista verkkotunnuksesi yhteystiedot varmistaaksesi, että tietosi ovat oikeita ja ajan tasalla.