Korota verkkotunnukseni suojauspaketin tasoa

Korota verkkotunnuksesi suojauspaketin tasoa ja tehosta verkkotunnuksesi turvallisuutta. Käytettävissä on eri suojauspaketteja. Valitse vaihtoehto, joka sopii sinulle parhaiten.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden suojauksen tasoa olet nostamassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Omistajuus ja valitse sitten Nosta tietosuojan tasoa.
    korota verkkotunnuksen suojaustasoa
  4. Tarkista käytettävissä olevat vaihtoehdot tason nostamista varten ja valitse haluamasi sopimus.
  5. Valitse Vahvista ja suorita kassatoiminto loppuun.

Päivitettyjen yhteystietojesi tuleminen näkyviin GoDaddy-yrityksen WHOIS-hakemistossa saattaa kestää 24-48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla, kuten ccTLD-tunnuksilla, voi olla erityisvaatimuksia verkkotunnusten suojauksen suhteen.