Tietoja Kotisivukoneen version 6 päivityksestä Websites + Marketing -palveluun

Kotisivukoneen versio 6 on siirretty palveluun Websites + Marketing! Verkkosivustosi on kotisi verkossa, ja tiedämme, että muutos voi olla vaikeaa. Siksi olemme valmistelleet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä neuvoja seuraavista ja muista. On paljon odotettavissa!

Websites + Marketing on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Sen lisäksi, että sivustosi näyttää hyvältä mobiililaitteilla, voit käyttää GoDaddy -sovellusta verkkosivustosi päivitysten tekemiseen tien päällä puhelimella tai tabletilla.

Verkkosivuston luomisen lisäksi voit hallita sosiaalisen median tilejä, yrityslistauksia ja verkkotapaamisia yhdestä keskeisestä sijainnista.

Onko sinulla lisää kysymyksiä? Tämän siirtymävaiheen aikana palkitut oppaamme auttavat kaikissa kysymyksissä ja varmistavat, että sivustosi toimii moitteettomasti. Lisäksi meillä on ohjevideoita ja ohjeartikkeleita . Ota yhteyttä samanmielisiin ihmisiin virtuaalitapahtumissamme tai yhteisössämme . Meillä on foorumeita verkkosivustosi editorille , markkinointityökaluja, kuten sosiaalinen media ja sähköpostimarkkinointi, ja jopa yhteisö, jos haluat apua yrityksesi markkinoinnissa .

Etsitkö inspiraatiota? Lue blogiimme , kuuntele Made Here- tai School of Hustle -podcasteja ja vieraile YouTube -kanavallamme, kuten The Journey ja Made in America .

Tässä on vastauksia joihinkin yleisiin kysymyksiin:

Miksi Kotisivukoneen versio 6 siirtyy tuotteeseen Websites + Marketing?

Yksi tärkeimmistä syistä on, että Adobe ilmoitti vuonna 2017, että heidän Flash -soittimensa ei enää toimi 31. joulukuuta 2020 jälkeen. Koska Kotisivukoneen versio 6 käytti Flash -komponentteja, et voi muokata verkkosivustoasi tai suorittaa muita välttämättömiä tehtäviä.

Websites + Marketing sisältää uusimmat ominaisuudet ja tietoturvapäivitykset, ja uusia ominaisuuksia lisätään koko ajan. Ihmiset kertovat meille arvostavansa hyvin sosiaalisen median, sähköpostiviestien, ilmoitusten, tapaamisten ja tuotteiden hallintaa yhdestä keskusyksiköstä. Lataa GoDaddy -sovellus sekä Android- että iOS -puhelimille ja -tableteille päivittääksesi verkkosivustosi mistä tahansa.

Takaisin alkuun

Veloitetaanko minulta enemmän?

Ei. Hinnoittelusi pysyy samana nykyisen uusimisjaksosi ajan. Voit milloin tahansa muuttaa ja jos tarvitset enemmän tai vähemmän ominaisuuksia.

Takaisin alkuun

Entä jos olisin maksanut SSL: n tai SEV: n osana sopimustani?

Pitkäaikaisilla asiakkailla voi olla SSL-varmenteita tai hakukoneiden näkyvyysjärjestelyjä (SEV). Peruutimme kyseiset sopimukset, jos sinulla oli sellaisia, ja vaihdimme ne myymälän luotolla.

Websites + Marketing -verkkosivustosi vakiona olevista lisäominaisuuksista ei tarvitse maksaa kahdesti. Jopa ilmainen sivusto sisältää SSL: n, ja kaikkien maksettujen sopimusten avulla voit parantaa sivustosi hakukoneoptimointia SEO -työkalumme avulla.

Takaisin alkuun

Missä voin muokata sivustoani?

Kun Flashin tuki on päättynyt 31. joulukuuta 2020, Website Builderin versio 6 Flash -komponentit lakkaavat toimimasta. Olemme siirtäneet sivustosi automaattisesti palveluun Websites + Marketing.

Yrityksesi GoDaddy palvelusta tuotesivulle , vieritä kohtaan Websites + Marketing ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.

Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa . Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käytä Esikatsele -painiketta nähdäksesi tulokset. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .

Tekstilohkoissa oleva teksti on kopioitu sivukohtaisesti tuojaan . Kun olet kopioinut tekstin, tämä on hyvä aika päivittää kaikki vanhentuneet tiedot.

Huomautus: Erityiselementtien, kuten taulukoiden, tekstiä ei kopioida. Kopioi vanhan sivustosi teksti manuaalisesti ja vaihda sitten välilehdet uuteen sivustoosi ja liitä se tähän.

1. Valitse Maahantuoja .
    Näyttökuva, josta löydät linkin vanhan Kotisivukone -version 6 avaamiseen
  2. Valitse valikosta sivu, jolla oli tekstisi.
  3. Etsi ja valitse teksti, jonka haluat kopioida. Tekstilohkon valitseminen kopioi sen automaattisesti leikepöydälle.
  4. Valitse osio uudelta sivustoltasi. Liitä teksti (Ctrl/Cmd + V tai napsauta hiiren kakkospainiketta + Liitä) uuteen sijaintiin joko suoraan sivulle tai oikealla olevaan editoriin.

Takaisin alkuun

Miten siirrän sivustoni sisällön uuteen sivustoon?

Kotisivukoneen versiota 6 käyttävät Flash -komponentit lakkivat toimimasta 31. joulukuuta 2020.

Sisältösi on siirretty Websites + Marketing -tuotteeseen. Kun yrityksesi kasvaa, sinun kannattaa tehdä päivityksiä ja sitten julkaista uusi sivustosi .

Olemme jo huolehtineet sivuista, jotka saattavat edellyttää edelleenlähetystä. Olemme myös suunnitelleet siirron niin, että hakukoneiden löytäminen ei häiritse. Ymmärrämme, että hakukoneoptimointi on jatkuvaa työtä, joten annamme ohjeita verkkoyhteyksien löytämiseen .

Get Online -artikkelisarja , joka on saatavilla 24/7, auttaa verkkosivustosi ja oheisvideokurssien luomisessa ja julkaisemisessa. Ota yhteyttä samanmielisiin ihmisiin virtuaalitapahtumissamme tai yhteisössämme . Meillä on foorumeita verkkosivustosi editorille , markkinointityökaluja, kuten sosiaalinen media ja sähköpostimarkkinointi, ja jopa yhteisö, jos haluat apua yrityksesi markkinoinnissa .

GoDaddy -oppaamme ovat myös vain chatin tai puhelun päässä.

Takaisin alkuun

Liikkuvatko myös kuvat ja tiedostot?

Kotisivukoneen V6 -sivustoon liitetyt tiedostot liitetään uuteen Websites + Marketing -sivustoosi, ja voit aina lisätä ladattavia tiedostoja tai PDF -tiedostoja uuteen Websites + Marketing -sivustoosi.

Kotisivukone V6 -sivustollesi kuuluvat kuvat siirtyvät uuteen Websites + Marketing -sivustoosi. Olet kuitenkin saattanut lisätä kuvia erillisestä valokuva -albumista. Näin voit selvittää eron ja ladata kuvia itsenäisestä valokuva -albumista .

Takaisin alkuun

Miten lisätään erikoisosioita?

Websites + Marketing sisältää paljon erikoisosioita, kuten PDF -katseluohjelmia, hinnastoja tai ruokalistaosioita ravintoloille, kiinteistöjä , koodiosioita , Soundcloud -ääniraitoja jne.

Käytä Ota yhteyttä -osiota näyttääksesi osoitteesi ja sijaintisi, aukioloajat, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja WhatsApp -tiedot. Asiakkaat voivat jopa lähettää lomakkeen liitteineen. Kun asiakas täyttää lomakkeen, tarkistamme sen virusten ja haittaohjelmien varalta ja sitten se saapuu valitsemaasi sähköpostiin.

Takaisin alkuun

Missä vanha sivustoni on? Mitä sille tapahtui?

Verkkosivustosi on edelleen Oma tili -osion sivustoluettelossasi kohdassa Websites + Marketing.

Huomautus: Sivustosi nimi on Websites + Marketing ja sen jälkeen paketin nimi (esim. Websites + Marketing Vakio). Aiemmin sivustosi sisälsi Kotisivukone paketin nimen otsikossa (esim. Business Plus Kotisivukone). Sivustosi URL -osoite pysyy kuitenkin samana.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa. Sinun on ehkä laajennettava Websites + Marketing -osaa. Sivustosi voidaan myös näyttää yhdeksi ruuduksi tuotesivusi yläosassa.

Takaisin alkuun

Huolehdimme sivustojen ja verkkotunnusten välisten yhteyksien päivittämisestä samalla kirjautumistunnuksella. Mutta jos sinulla on verkkotunnus, joka käyttää toista yritystä tai verkkotunnuksesi on GoDaddy, mutta käytät eri kirjautumistietoja, sinun on päivitettävä DNS -tietueet manuaalisesti .

1. Kirjaudu sisään toiseen sivustoon, jossa verkkotunnuksesi on rekisteröity, ja muokkaa DNS -tietueitasi . Tämä on myös sama prosessi, jos käytät kahta eri GoDaddy -tiliä kotisivukoneellesi ja verkkotunnuksellesi.
  2. Päivitä A- ja CNAME -nimi-, arvo- ja TTL -kentät seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
    • Tyyppi: A Nimi: @ Arvo: 198.71.232.3 TTL: 3600
    • Tyyppi: C Nimi: www Arvo: (verkkotunnuksesi täällä ilman www: tä edessä) TTL: 3600

Kun olet tehnyt muutokset DNS -järjestelmään, ole kärsivällinen. Muutosten tekeminen ja verkkotunnuksesi aloittaminen voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

GoDaddy-oppaamme auttavat sinua prosessin läpikäymisessä tai kysymysten vastaamiseen numeroon (480) 463 8333.

Takaisin alkuun