No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kuinka asentaa WordPress -käyttöliittymä jaettuun webhotelliin

WordPress Command-Line Utility eli WP-CLI on edistynyt apuohjelma sähkökäyttäjille, jotka haluavat hallita ja ottaa WordPress-sivustojaan nopeasti käyttöön bash/SSH: n avulla. Tämä ominaisuus on vakiovaruste meidän WordPress-hallinnan verkkohotellissamme, mutta se voidaan määrittää kaikille webhotellialustoille, joihin on asennettu php-cli-moduuli. WP-CLI-peruspaketti sisältää laajan työkalupakin, ja sen avulla voit jopa kirjoittaa viestejä WordPress-sivustollesi suoraan komentorivin kautta. WP-CLI: ssä yksinkertaistetaan esimerkiksi WordPress-ytimen päivittämistä, WordPress-välimuistin tyhjentämistä, MySQL-tietokannan varmuuskopiointia ja palauttamista, laajennusten ja teemojen asentamista sekä käyttäjien hallintaa.

Lisätietoja itse apuohjelmasta ja WP-CLI: lle saatavilla olevat komennot löytyvät heidän tukisivustostaan . Saatat myös tarkastella käytettävissä olevien komentojen sanastoa niiden komentojen viitesivulla .

VAIKEUS Perus - 1 | Keskitaso - 2 | Lisäasetukset - 3
Aika vaaditaan 15 min
SAMANKALTAISET TUOTTEET cPanel -jaettu verkkohotelli

Nämä ohjeet opastavat sinua WP-CLI: n asentamisessa cPanelin tarjoamaan GoDaddy Linux -verkkohotelliin.

WP-CLI .phar-tiedoston hankkiminen ja asentaminen

Yhdistä webhotellitiliisi SSH: n kautta. ( lisätietoja ).

Kun olet kirjautunut sisään, varmista, että olet webhotellitilisi kotihakemistossa. Voit varmistaa tämän käyttämällä komentoa pwd tulostamaan työkansion. Sen pitäisi näyttää olevasi / home / username , jossa käyttäjänimi on ensisijainen käyttäjänimesi cPanelille.

Käytä curl- komentoa ja hanki wp-cli.phar- tiedosto, jota käytämme wp-cli-tiedostona

kihara -O https://raw.githubusercontent.com/wp-cli/builds/gh-pages/phar/wp-cli.phar

Muokkaa wp-cli.phar- tiedoston suoritettavia oikeuksia

chmod +x wp-cli.phar

Tämän jälkeen voit tarkistaa, toimiiko WP-CLI, suorittamalla suoritettava .phar- tiedosto php: llä. Alla oleva komento osoittaa, miten tämä tehdään.

php wp-cli.phar --info

Tämän pitäisi ladata tietoja php-cli-suoritettavasta tiedostosta sekä itse WP-CLI-apuohjelmasta.

WP-CLI: n bash-aliaksen asettaminen

Joten teknisesti voit käyttää WP-CLI: tä sellaisenaan. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa php wp-cli.phar ennen komentoa alustaa WP-CLI. Eikö tämä ole oikea käyttäjäystävällinen? Onneksi meillä on tapoja muuttaa tätä käyttämällä bash -aliasta. Tässä me käskemme bashia aliakselle tietyn komennon joko eri komennolle tai tietylle suoritettavalle tiedostolle. Tämä tehdään muokkaamalla .bashrc -tiedostoa, joka on webhotellitilisi kotihakemistossa. Alias, jonka meidän on lisättävä tähän .bashrc -tiedostoon, on:

alias wp = '~/wp-cli.phar'

Tämä kertoo bashille, että komento 'wp' soittaa kotihakemistosi suoritettavaan tiedostoon wp-cli.phar. Lisäämällä tarvittava alias voidaan tehdä tämän yksinkertaisen komennon, joka yksinkertaisesti käytöt kaiku lähtöön vaaditusta ilmoituksesta, käyttää

kaiku "alias wp = '~ /

Käytä sitten source -komentoa päivittääksesi, kuinka bash alustuu.

lähde .bashrc

Jos olet tehnyt aikaisempia muokkauksia .bashrc- tiedostoon toisen aliaksen luomiseksi tai toisen komentoriviohjelman, kuten Drushin , asentamiseksi, voit sen sijaan haluta muokata .bashrc- tiedostoa manuaalisesti tekstieditorilla, kuten Notepad ++ tai vim . Niin kauan kuin noudatat vakiomuotoa ja bash -aliakset ovat elossa .bashrc -tiedoston alaosassa, edellisen komennon pitäisi silti toimia hyvin.

Varmista, että wp-cli toimii (ja yksinkertainen esimerkki)

Nyt kun olet määrittänyt suoritettavan tiedoston ja aliaksen, sen pitäisi olla kaikki mitä tarvitset käyttääksesi WP-CLI: tä WordPress-sivustosi hallintaan.

Varmistaaksesi, että wp -cli toimii, siirry ensin WordPressin asennushakemistoosi ja käytä sitten seuraavaa komentoa:

wp -laajennusten luettelo

Sinun pitäisi nähdä luettelo kaikista tällä hetkellä asennetuista laajennuksista, mikä tarkoittaa, että wp-cli toimii oikein.

Lisätietoja WP-CLI-komentojen käytöstä, lisämoduulien asentamisesta WP-CLI: lle ja WP-CLI: n määrittämisestä usealle sivustolle on WP-CLI: n ohjeissa .