SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kuinka kauan varmenteen myöntäminen kestää?

Useat tekijät määrittävät, kuinka kauan SSL -varmenne myönnetään, kuten varmenteen tyyppi, mitä meidän on vahvistettava ja kuinka nopeasti vastaat pyydettyillä tiedoilla. Tässä on lyhyt kuvaus varmenteen tyypin mukaan:

Vakio -SSL -varmenteet - Verkkotunnuksen nimi on vahvistettu, mikä tarkoittaa, että meidän on vahvistettava, että ylläpidät verkkotunnusta. Jos annat kaikki pyydetyt asiakirjat ja voimme todentaa ne nopeasti, voimme myöntää varmenteen muutamassa minuutissa.

Deluxe SSL -varmenteet - Verkkotunnus ja yritys on vahvistettu, mikä tarkoittaa, että meidän on vahvistettava verkkotunnuksen hallinta ja yrityksesi laillisuus, yleensä soittamalla puhelimeen normaalina työaikana. Jos annat kaikki pyydetyt asiakirjat, varmenteen vahvistamisessa ja myöntämisessä voi kestää 2–5 arkipäivää.

Premium SSL -varmenteet - Premium SSL -varmenteet vaativat kattavimman vahvistuksen. Vahvistamme verkkotunnuksesi hallinnan ja yrityksesi laillisuuden tarkistamalla laillisen nimen, osoitteen, puhelinnumeron, avainhenkilöt ja muut tiedot, jotka lähetät pyyntösi mukana. Tähän prosessiin voi liittyä paljon sähköpostia SSL -asiantuntijoidemme kanssa, joten älä epäröi esittää kysymyksiä.