Kuinka kauan verkkohotellin määritys tai paketin tason muuttaminen kestää?

Linux

• Jaetun Linux-verkkohotellin alkumäärityksessä kestää 24–48 tuntia.
  • Määrityksen suorittamisessa verkkotunnuksen verkkohotellin peruuttamisen jälkeen kestää enintään 24 tuntia.
  • Verkkohotellin salasanan vaihtaminen kestää tavallisesti kolme minuuttia.
  • FrontPage-laajennusten asentaminen tai uudelleenasentaminen kestää tavallisesti 30 minuuttia.
  • Paketin tason muuttamisessa (esimerkiksi PHP:tä käyttävästä Säästö-tason verkkohotellista CGI:tä käyttävään Luksus-tason verkkohotelliin) kestää tavallisesti 24 tuntia.
  • Oman IP-osoitteen lisäämisessä kestää tavallisesti 24 tuntia.

Windows

• Jaetun Windows-verkkohotellin alkumäärityksessä kestää 24–48 tuntia.
  • Määrityksen suorittamisessa verkkotunnuksen verkkohotellin peruuttamisen jälkeen kestää enintään 24 tuntia.
  • Verkkohotellin salasanan vaihtaminen kestää tavallisesti kolme minuuttia.
  • FrontPage-laajennusten asentaminen tai uudelleenasentaminen kestää tavallisesti 30 minuuttia.
  • Paketin tason muuttamisessa (esimerkiksi ASP:tä käyttävästä Säästö-tason verkkohotellista ASP:tä käyttävään Luksus-tason verkkohotelliin) kestää tavallisesti 24 tuntia. Ohjauspaneeli ei ole käytettävissä muutoksen aikana.
  • Oman IP-osoitteen lisäämisessä kestää tavallisesti 24 tuntia.

Käyttöympäristön vaihtuminen

• Jos käyttöympäristö vaihtuu paketin tason muutoksen yhteydessä (esimerkiksi Linuxia ja PHP:tä käyttävästä Säästö-verkkohotellista Windowsia ja ASP:tä käyttävään Säästö-verkkohotelliin), muutoksessa kestää tavallisesti 24 tuntia. Ohjauspaneeli ei ole käytettävissä muutoksen aikana. Huomaa, että verkkohotellitilin käyttöjärjestelmän vaihtamisessa ja joissakin muissa pakettimuutoksissa voi kestää enintään 72 tuntia.